Keith Urban și Nicole Kidman, moment pasional în public. Cum au fost surprinși cei doi

7 iulie, 2022
urban1 jpg

Sunt căsătoriți de 16 ani, dar se iubesc la fel ca-n prima zi. Keith Urban și-a sărutat pasional soția, marți, după prezentarea casei de modă Balenciaga din Paris.

În videoclipul postat postat de Vogue, Kidman poartă o pereche de ochelari de soare supradimensionați, asta în timp ce se apropie cu tandrețe de Urban și îi oferă un sărut senzual. Ambii au purtat la eveniment ținute închise la culoare.

Actrița din producția „The Undoing”, în vârstă de 55 de ani, a purtat o fustă din piele de aligator și o bluză din satin cu fundă, în timp ce cântărețul a optat pentru o pereche de blugi de culoare închisă și o cămașă neagră.

urban9 jpg

Keith Urban a fost la Paris pentru a o susține pe vedetă, care a defilat pe catwalk alături de alte celebrități, inclusiv Kim Kardashian, Dua Lipa și starul „Selling Sunset”, Christine Quinn. Cei doi nu se sfiesc să își manifeste dragostea, chiar dacă pe pe 25 iunie au sărbătorit 16 ani de căsătorie. „Ține minte asta ca și cum ar fi fost ieri. Pentru totdeauna”, a scris Kidman în dreptul unei poze de la nunta din 2006, pe care a postat-o pe o rețea de socializare.

Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată la Gala G'Day SUA în 2005, care îi celebrează pe cei din țara de jos care locuiesc în Los Angeles. Kidman și Urban s-au căsătorit un an mai târziu, într-o ceremonie romantică, și și-au întâmpinat primul copil în 2008.

Kidman are două fiice  – Sunday, 12, și Faith, 10 – cu Urban. Ea mai are doi copii adoptați cu fostul ei soț Tom Cruise.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG
massif jpg
xpertbeauty lac de unghii profesional jpg
cursuri functionari curs social media marketing jpg
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
Despagubiri zbor foto3 jpg
Ce hobby uri să trec în CV  1 png
okmagazine ro jpg
James Bond locații jpg