Kelly Osbourne: „Christina Aguilera e o vacă grasă!”

4 august, 2011

Cine-ar fi crezut că tocmai fiica rockerului Ozzy Osbourne se va lansa într-un astfel de război cu artista pop. Ea, care s-a luptat atâţia ani cu kilogramele în plus şi s-a plâns prin interviuri cât a suferit când lumea îşi bătea joc

Cine-ar fi crezut că tocmai fiica rockerului Ozzy Osbourne se va lansa într-un astfel de război cu artista pop. Ea, care s-a luptat atâţia ani cu kilogramele în plus şi s-a plâns prin interviuri cât a suferit când lumea îşi bătea joc de felul în care arăta! Ea, care a fost prietenă cu Aguilera.

Totul s-a întâmplat la emisiunea de pe canalul E!, „Fashion Police”. Prima săgeată otrăvită a aruncat-o Joan Rivers, care a spus că Aguilera, care şi-a îndesat trupul într-o rochie neagră Givenchy la un eveniment din Munchen, arăta precum „verişoara de origine scandinavă a lui Snookie” (n.r. pseudovedeta reality show-ului MTV „Jersey Shore”). Declaraţie la care Kelly n-a întârziat să dea replica: „Poate că doar se transformă într-o vacă grasă, aşa cum i-a fost scris de la naştere. Nu ştiu. Ea m-a făcut pe mine «grasă» al naibii de mulţi ani! Aşa că ştiţi ce-i spun? Du-te dracului! Şi tu eşti o grasă!”. Prietenia dintre Kelly şi Christina s-a stricat cu mulţi ani în urmă, tocmai în 2002. Să vii acum cu astfel de replici răzbunătoare nu e tocmai cel mai elegant gest, dragă Kelly!

Foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique