Kelly Osbourne, moment ruşinos! Ce-a făcut când n-a găsit o baie?

27 iunie, 2017
kelly png

Din categoria ”celebrităţile şi extravaganţele lor” o avem şi pe Kelly Osbourne cu a sa ispravă recentă. Sinceră cum o ştim, artista a povestit, public, un moment ruşinos prin care a trecut weekend-ul trecut.

Kelly, alături de Sam Smith, la Pride Parade

Kelly Osbourne se afla, în weekend, la Pride Parade, ce se desfăşura pe străzile din New York. La un moment dat, artista a avut nevoie de o baie urgent, motiv pentru care a intrat într-o cafenea Starbucks, în speranţa că-şi va rezolva problema.

Din păcate pentru ea, angajaţii n-au lăsat-o să pătrundă nicăieri, forţând-o pe artistă să facă un gest de neconceput. Aceasta le-a mărturisit fanilor internauţi că a făcut pe ea, în lipsa unei băi. ”Ruşine să-ţi fie Starbucks, am făcut pe mine, căci angajaţii tăi au refuzat să mă lase să folosesc baia”, a postat Kelly pe contul ei de Twitter. În scurt timp, sute de comentarii s-au adunat la postul artistei, unele fiind părtinitoare, altele trădând surprinderea faţă de gestul artistei.

Câteva ore mai târziu, un reprezentant Stabucks şi-a cerut scuze faţă de artistă şi a menţionat că, de fapt, locaţia respectivă nu este dotată cu o baie, n-a fost vorba nicidecum de faptul că angajaţii n-au dorit s-o lase la baie. ”Ne străduim să înţelegem cu doamna Osbourne, să clarificăm orice confuzie. Adevărul este că nu există nicio baie în respectivul magazin, clienţii sunt redirecţionaţi către o baie care se află la câteva străzi distanţă. Ne pare sincer rău pentru orice neînţelegere şi sperăm s-o vedem pe doamna Osbourne din nou în magazinele noastre”, a fost declaraţia unui purtător de cuvânt.Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate