Kelly Osbourne și-a arătat burtica de gravidă în emisiunea realizată de Jada Pinkett-Smith

28 septembrie, 2022

Fiica lui Sharon și a lui Ozzy Osbourne și-a mângâiat pântecul tot mai proeminent în timpul talk show-ului Red Table Talk.

Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg

La cei 37 de ani ai săi, nonconformista Kelly Osbourne trăiește bucuria maternității. Ea a anunțat în luna mai că este însărcinată, printr-o postare în care le arăta fanilor prima ecografie a fătului, în schimb s-a ferit să-și arate în lume noua siluetă. Nu și acum, când sarcina e tot mai evoluată și când, cu mândrie, și-a mângâiat burtica de gravidă în timpul talk show-ului Red Table Talk, realizat de actrița Jada Pinkett-Smith.

Totuși, fiica lui Sharon și a rockerului Ozzy Osbourne, cunoscuți la rândul lor pentru preferințele lor dark, nu a renunțat la negru nici în această perioadă, apărând într-un outfit all black la interviul realizat pentru Facebook Watch. Singura pată de culoare a rămas acel păr violet intens (deja o marcă personală), prins într-o coadă de cal.

Gazda emisiunii, soția actorului Will Smith, a întâmpinat-o cu entuziasm: "Vino aici, viitoare mămică!", a spus ea, în timp ce Kelly își purta cu eleganță sarcina și avea un zâmbet imens pe chip. Și, cu toate că nu a făcut niciun comentariu public referitor la cine este tatăl copilului ei, ea l-a etichetat în fotografie pe Sid Wilson, clăparul de la Slipknot - cel cu care a dezvăluit, într-o postare pe Instagram de Ziua Îndrăgostiților, că se întâlnește de ceva timp.

Sharon și Ozzy Osbourne de-abia așteaptă să-l țină în brațe pe bebelușul lui Kelly, acesta fiind primul ei copil, dar cel de-al cincilea nepot al cuplului rock, căci fratele mai mic al lui Kelly, Jack (36), a fost ceva mai „harnic“, în iulie născându-i-se cel de-al patrulea copil. Ultimul născut i-a fost dăruit de actuala lui logodnică, Aree Gearheart, în timp ce primii trei îi are cu Lisa Stelly, cu care a fost căsătorit din 2012 până în 2019.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg