Kelly Rowland nu şi-a văzut de 20 de ani tatăl

7 octombrie, 2011

Părăsită de tatăl său când era mică, artista s-a declarat supărată de faptul că acesta şi-a exprimat într-un mod atât de public, în luna iunie, dorinţa de a revedea: acordând un interviu unui tabloid.

Părăsită de tatăl său când era mică, artista s-a declarat supărată de faptul că acesta şi-a exprimat într-un mod atât de public, în luna iunie, dorinţa de a revedea: acordând un interviu unui tabloid.

Asta nu înseamnă, însă, că fosta componentă a trupei Destiny's child nu îşi doreşte la rândul său să-şi reîntâlnească părintele. "A încercat să ia legătura cu mine, declarând că vrea să mă vadă. Păcat doar că a făcut-o atât de public. Şi eu vreau să-l văd, şi asta curând, chiar vreau. L-am iertat cu multă vreme în urmă", a spus ea, pentru revista Cosmopolitan.

La vârsta de opt ani, Kelly s-a mutat în casa familiei lui Beyoncé Knowles, cu care deja formase un grup de fete, numit pe-atunci Girl's Tyme. "Eu şi mama nu ne-am văzut deloc o vreme. Iar eu vedeam cât de apropiate erau prietenele mele de mamele lor şi asta mă deranja (...) Tata ne părăsise pe mine şi pe mama şi din cauza asta eram foarte furioasă. Îmi dorisem atât de mult să fiu fetiţa tatei la acea vârstă", a mărturisit cântăreaţa.

Cu aceeaşi ocazie, vedeta a recunoscut că şi-a mărit chirurgical sânii, dar că i-a luat zece ani ca să se hotărască să facă această schimbare.

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg