Kelly Rowland s-a măritat în secret!

13 mai, 2014
kelly 1 jpeg

Cântăreaţa, pe care o ştim cel mai bine din grupul Destiny Child “s-a căsătorit în secret” cu Tim Witherspoon, logodnicul şi managerul ei, săptămâna trecută.

Cântăreaţa, pe care o ştim cel mai bine din grupul Destiny Child “s-a căsătorit în secret” cu Tim Witherspoon, logodnicul şi managerul ei, săptămâna trecută.

image

Ceremonia a fost una discretă, departe de vizorul public, şi a avut loc în Costa Rica, vinerea trecută. Au fost prezenţi doar 30 de invitaţi, spun surse citate de Us Weekly, “ceremonia fiind una simplă şi scurtă”. Dovadă a nunţii secrete este şi fotografia pe care a postat-o Beyonce pe contul ei de Instagram, în care părea că poartă o rochie specială de domnişoară de onoare, accesorizată cu o pereche de cercei preţioşi, cu mesajul “Bună dimineaţa”, zâmbind larg camerei. La nuntă ar fi participat şi Solange Knowles, sora lui Bé.

image

Kelly Rowland a părut foarte fericită pe covorul roşu, la Gala de Primăvară American Ballet Theatre, luni, unde a purtat o rochie galbenă strălucitoare.

image

Despre logodna cu Tim Witherspoon, artista de 33 de ani a povestit cu Queen Latifah la emisiunea acesteia în decembrie anul trecut, unde a afişat inelul cu diamante pe care l-a primit. “Prima oară m-a cerut în căsătorie pe Skype, dar credeam că suntem prea departe unul de celălalt. Era cam târziu, mi-am amintit că amândoi ne uitam unul la celălalt fără să zic nimic, apoi m-a întrebat şi a fost uşor să spun da”, a spus ea.

Kelly Rowland a mai fost logodită cu starul de fotbal Roy Williams.

BOSSIP Exclusive: Kelly Rowland Weds Tim Witherspoon In Super Private Ceremony http://t.co/9wv0vXtQpH — Bossip (@Bossip) May 12, 2014

BOSSIP Exclusive: Kelly Rowland Weds Tim Witherspoon In Super Private Ceremony http://t.co/9wv0vXtQpH

— Bossip (@Bossip) May 12, 2014Recente pe Ok! Magazine

Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg