Kelly Rutherford a pierdut custodia copiilor săi!

16 decembrie, 2015
Blushington New York City Grand Opening Party jpeg

Drama actriţei din ”Gossip Girl” continuă. De mai bine de şase ani, Kelly Rutherford se luptă prin tribunale cu fostul ei soţ, Daniel Giersch, pentru custodia celor doi copii ai lor: Hermes (8) şi Helena (6).

Kelly alături de cei doi copii ai săi, înainte de această decizie a judecătorului

Iar cea mai nouă veste nu este deloc încurajatoare pentru celebra actriţă. Potrivit UsWeekly, Kelly a pierdut custodia celor doi copii, după ce un judecător din Monaco a decis ca e mai bine ca aceştia să rămână cu tatăl lor. Aşadar, Helena şi Hermes vor continua să locuiască cu afaceristul în Monaco. Mai mult de atât, copii nu-şi vor putea vizita mama în U.S. Cei trei se pot revedea doar dacă Kelly va merge în Franţa sau la Monaco.

Kelly Rutherford şi fiica sa, Helena Grace Rutherford Giersch

Desigur, Kelly va avea în continuare putere de decizie în ceea ce priveşte educaţia, sănătatea şi schimbarea de domiciliu copiilor săi. Potrivit publicaţiei amintite anterior, Kelly va primi 3, 281$ pe lună pentru a călători să-şi vadă copii.

Amintim că Rutherford a intentat divorţul în decembrie 2008, după doar doi ani de mariaj, pe când era însăcinată în trei luni cu Helena.

Sursa foto: Getty Images