Kendall Jenner şi Chandler Parsons sunt din nou împreună?

6 ianuarie, 2017
jenner k jpeg

La an nou, zvonuri noi despre întâlnirile amoroase ale celebrităţilor. La început de an Kendall Jenner a stârnit bârfe conform cărora s-ar fi reaprins flacăra iubirii dintre ea şi fostul său iubit, Chandler Parsons, cei doi afişându-se împreună de câteva ori săptămâna aceasta.

image

Îngeraşul de la Victoria Secret în vârstă de 21 de ani şi jucătorul de basket de 28 de ani au mai format un cuplu în trecut. Ei s-au cunoscut în 2014 prin intermediul antrenorului de fitness cu care lucrau, dar apariţiile din ultima vreme i-au făcut pe fani să se întrebe dacă 2017 a venit cu fluturaşi în stomac pentru cei doi.

Marţi, Kendall şi Chandler au fost fotografiaţi de paparazii într-o reprezentanta Bentley din Beverly Hills. Mai târziu în aceeaşi zi, Jenner şi prietena ei Hailey Baldwin au urmărit echipa lui Parsons, Memphis Grizzlies, jucând importriva celor de la Lakers în L.A. Kendall a fost surprinsă făcând semne în formă de inima cu mâinile, deşi nu se ştie pentru care dintre jucători erau.

După meci, conform relatărilor, cele două au fost însoţite de Parsons la cină după care au plecat împreună la un club din West Hollywood.

image

Ultima relaţie a lui Jenner a fost cu rapperul A$AP Rocky cu care se întâlnea încă din luna august. Formau un cuplu fashion, iar ultima oară au fost văzuţi împreună luna trecută. Cu toate acestea, de anul nou modelul a provocat mare vâlvă când l-a sărutat pe Jordan Clarkson, un alt potenţial pretendent la inima brunetei.

Pe de altă parte, Parsons s-a iubit cu modelul Toni Garrn de care s-a despărţit în noiembrie, după mai bine de un an de relaţie.

Foto: Getty Images, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg
copiii sarah jessica parker (6) jpg
Klaus Iohannis în cadrul vizitei oficiale din Belgia Foto Fb Klaus Iohannis jpg
Brad Pitt și Jennifer Aniston, Profimedia (1) jpg
Jessica Simpson colaj  jpg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
Catalina Ponor a doua oara insarcinata   Instagram, The Art Place (5) jpg
Nico alias Nicoleta Matei si fiica sa, Alexandra Matei   Facebook (1) jpg
Naomi Campbell, Profimedia (3) jpg
Carmen Iohannis si Klaus Iohannis in vizita in Cabo Verde, la Palatul Prezidential   Instagram (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Profimedia (5) jpg
Ilinca Vandici DSC 6510 (1) jpg
FotoJet (34) jpg
Cosmin Natanticu   Antena 1 (4) jpg