Keri Russell a născut! Iată primele poze

31 mai, 2016
Keri Russell Arrives At LAX jpeg

La cei 40 de ani ai săi, celebra actriţă a devenit din nou mamă, făcându-l pe Matthew Rhys, bărbatul cu care are o relaţie oficială din aprilie 2014, pentru prima dată tătic.

Are deja un fiu în vârstă de 8 ani, pe nume River, şi o fiică de patru ani, numită Willa, cu fostul soţ Shane Deary. Însă, Keri a dorit să devină mamă încă o dată, pentru a-i dărui iubitului ei un copil. Săptămâna trecută, aşadar, Keri l-a adus pe lume pe primul copil al cuplului.

Surprinşi de paparazzi, la o săptămână de la naşterea copilului lor

Din păcate, cei doi nu au dorit să facă publică data naşterii bebeluşului lor şi nici sexul. Paparazzi au reuşit, totuşi, să surprindă primele cadre cu Keri după naştere, purtându-şi în braţe pruncul, despre care noi am bănui că ar fi un băieţel, dat fiind faptul că în imagini este învelit de un scutec albastru.

Cei doi au fost văzuţi în New York, în timp ce se-ndreptau spre maşina lor. În aceste fotografii, o putem vedea pe Keri într-o ţinută lejeră, care îi dezvăluie silueta destul de silfidă, pentru o femeie care tocmai a adus un copil pe lume. Cât despre Matthew, se pare că acesta deja şi-a luat rolul de tătic în serios, cărând după el scaunul de maşină pentru bebeluşi.

Keri şi cei doi copii proveniţi din căsnicia cu Shane

”Keri şi Matt sunt incredibil de fericiţi că au devenit părinţi. Îi fac copilului tot timpul poze, iar familia şi prietenii le-au trimis cadouri”, a declarat o sursă pentru UsWeekly despre atmosfera din familia celebrei actriţe.

Keri Russell şi iubitul ei, Matthew Rhys

Amintim că Matthew şi Keri s-au îndrăgostit pe platourile de filmare al peliculei ”The Americans”, la acea vreme Keri fiind căsătorită cu Shane Deary.

foto: arhivă OK! / captură Dailymail.co.ukRecente pe Ok! Magazine

ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg