Kerry Washington divorţează? Iată ce a declarat starul din ”Scandal”

15 martie, 2016
Kerry washington GettyImages 497909258 jpeg

Ca şi viaţa personajului pe care îl interpretează în serialul ”Scandal”, viaţa personală a actriţei Kerry Washington este una plină de mister. Actriţa de 39 de ani a refuzat dintotdeauna să vorbească despre viaţa ei, însă cum, recent, au apărut nişte zvonuri potrivit cărora mariajul său este pe butuci, Kerry a profitat de ocazie pentru a preciza anumite amănunte.

Kerry Washington refuză să se afişeze cu soţul ei

Actriţa Kerry Washington s-a căsătorit în iunie 2013 cu un fost sportiv, pe nume Nnamdi Asomugha. De atunci, cei doi au fost fotografiaţi împreună de foarte puţine ori, deşi vorbim de un mariaj solid din care a rezultat chiar şi un copil.

Tocmai această intimitate exagerată a cuplului a atras de multe ori atenţia. Recent, s-a zvonit că motivul pentru care cei doi nu reuşesc să fie fotografiaţi împreună este faptul că mariajul lor este pe butuci. Ei bine, nu că am exclude din start această ipoteză, însă Kerry a binevoit, în sfârşit, să puncteze anumite lucruri despre mariajul său.

Astfel, actriţa a menţionat încă o dată faptul că-şi doreşte neapărat să-şi ţină viaţa privată, departe de ochii curioşi ai lumii, şi că nu se va folosi niciodată de reţelele de socializare pentru a face vreun anunţ oficial legat de viaţa ei de familie. Aşadar, nicio şansă ca actriţa să confirme sau să infirme zvonurile privitoare la divorţ. ”Dacă nu vorbesc despre viaţa mea personală înseamnă că nu vorbesc despre viaţa mea privată. Nu am spus nimănui despre nunta mea, aşa că dacă cineva vorbeşte despre ce se întâmplă în mariajul meu eu n-am să contrazic, căci eu nu vorbesc despre viaţa mea personală.”, a precizat Kerry.

Actriţa a mai profitat de ocazie pentru a explica şi de ce fiica sa, Isabella, nu a fost prezentată, încă, în presă. Kerry spune că-şi doreşte ca fiica sa să decidă singură dacă vrea sau nu să apară în presă, aşa că până când aceasta nu va fi suficient de mare încât să decidă asta, Kerry nu va face publică nicio poză cu Isabella. ”Câteodată aş vrea să postez (pe reţelele de socializare) o imagine cu ea, însă imediat după mă gândesc mai bine şi sfârşesc prin a trimite poza respectivă mamei mele sau psihologului meu. Vreau să fie cea care decide pentru ea. Ea oricum o să aibă de furcă fiind fiica unei actriţe şi a unui fost fotbalist. Ar trebui să-şi facă intrarea în lume după regulile ei.”, şi-a încheiat pledoaria actriţa.

2015. Una dintre rarele ocazii în care Kerry Washington şi Nnamdi Asomugha au apărut împreună.

Amintim că nunta lui Kerry şi a lui Nnamdi a avut loc în Idaho, şi a presupus o ceremonie restrânsă, cuplul avându-i ca martori pe părinţii actriţei de 36 de ani, iar sora fotbalistului a oficializat nunta, preferând astfel să ţină totul cât mai ascuns de ochii curioşi ai lumii. Kerry şi Nnamdi sunt împreună din 2012, iar pentru starul din "Django Unchained", a fost prima dată când a păşit spre altar.Recente pe Ok! Magazine

Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg
Denis Motans PNG
Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png
Mariah Carey, Getty (4) jpg
Romanita Iovan, sexy la 59 de ani   Instagram (10) jpg
Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg