Kevin Costner, apariție rară la Cannes alături de fiul Hayes! La doar 15 ani, tânărul îi calcă pe urme

20 mai, 2024

Îmbrăcați în alb amândoi, la Cannes, Kevin Costner și Hayes Costner au avut încă o ieșire publică memorabilă.

Kevin Costner și Hayes Costner, Profimedia (1) jpg

Hayes Costner este fiul adolescent al marelui actor și are 15 ani. Dincolo de carisma uluitoare moștenită evident de la părintele său, tânărul pare a avea în față o carieră promițătoare. Îi calcă pe urme celebrului tată.

Kevin Costner și Hayes Costner, Profimedia (2) jpg

Duminică, la Festivalul de Film de la Cannes, Kevin Costner a interpretat rolul care îi vine perfect. Acela de tată. Și da, este un tată mândru și are de ce. Apariție rară, în lumina reflectoarelor alături de Hayes, care l-a ajuns în înălțime, la doar 15 ani, pe faimosul său tată.

Drapați în alb, au pozat pentru premiera ”Horizon: An American Saga”, filmul în care Hayes Costner își face debutul în actorie! El îl joacă chiar pe tatăl său, în tinerețe, în această saga occidentală.

Kevin Costner, care face dovada și a talentului său regizoral, revine în această funcție acum, după prima sa aventura regizorală de la Western Open Range din 2003.

Acest proiect ambițios nu este doar un film, ci prima parte a unei serii de filme planificate în patru părți, care ilustrează vremurile expansive și tumultoase ale Americii de dinainte și de după Războiul Civil. Așadar, un proiect ambițios!

Cei doi au fost susținuți la Cannes de familia extinsă. 

Kevin Costner a făcut o referire legată de apariția fiului său în acest prim proiect cinematografic, într-un interviu acordat revistei People în noiembrie 2022.

„E foarte bun. Hayes interpretează versiunea mai tânără a personajului pe care eu îl joc eu în film”, a recunoscut el.

Kevin Costner a scris scenariul împreună cu Jon Baird, glumind că povestea are mai mulți ani decât fiul său.

„Am făcut-o oarecum intenționat, ca să poată fi cu mine. Și același lucru este valabil pentru Cayden, la fel și pentru Grace. Sunt ca orice alt părinte, încerc să-mi dau seama ce le place”, a adăugat el.

Costner și-a imaginat inițial Horizon ca un singur film, în 1988. I-a abordat pe cei de la Disney cu ideea sa, după ultimul său efort regizoral, „Open Range”.

Din distribuția plină de stele mai fac parte: Sam Worthington, Danny Huston, Jena Malone, Isabelle Fuhrman, Danny Huston și Luke Wilson.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg