Kevin Costner, la fel de tânăr ca acum 25 de ani

25 aprilie, 2016
Exclusif   Kevin Costner lors de de l'enregistrement de l'émission "Vivement Dimanche Prochain" à Paris  Invité principal Christophe Dechavanne jpeg

Au trecut 25 de ani de când câştiga Oscarul pentru ”Dances with wolves” şi 24 de ani de când a cucerit orice suflare feminină cu apariţia sa în pelicula ”The Bodyguard”, alături de Whitney Houston.

Kevin are acum 61 de ani

Destui ani încât Kevin Costner să ajungă la venerabila vârstă de 61 de ani. O vârstă pe care te-ai aştepta să o recunoşti pe chipul lui. Însă nu e cazul. Celebrul actor arată în prezent mai bine ca oricând, timpul fiind extrem de blând cu înfăţişarea lui.

Am avut ocazia să ne convingem de asta odată cu cea mai recentă apariţie a sa într-o emisiune, la un post de televiziune francez. Invitat să vorbească despre proiectele lui cinematografice, Kevin Costner ne-a surprins încă o dată de naturaleţea care-l caracterizează în orice face.

Kevin a afişat un look fresh într-o emisiune recentă

Îmbrăcat într-un costum clasic, negru, fără papion sau cravată, Kevin a afişat un look tineresc, în ciuda faptului că la începutul acestui an a împlinit 61 de ani.

Tinereţe fără bătrâneţe

Într-o altă ordine de idei, faţă de alţi colegi de breaslă care au preferat să apeleze la serviciile medicilor esteticieni, Kevin a ales să-şi accepte cu onoare vârsta. Şi bine face!

foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg