Kevin Costner: „N-aş ezita să revin în România“

13 decembrie, 2011
img 1682 preview jpeg

Ieri, actorul american a susţinut pe scena unui club bucureştean un recital împreună cu prietenii săi din trupa Modern West.

Ieri, actorul american a susţinut pe scena unui club bucureştean un recital împreună cu prietenii săi din trupa Modern West.

La câteva minute după ora 20.00, ora la care era anunţat concertul, muzica din clubul Tribute s-a oprit şi pe ecranul de proiecţie ce acoperea scena a început să ruleze "intro-ul“ personalizat: pe ecran au început să ruleze scene de acţiune din cele mai cunoscute filme ale actorului. Împuşcăturile din western-urile în care a jucat sau spectaculoasele cascadorii din Robin Hood s-au succedat pe un fond sonor în crescendo, acoperit doar de aplauzele publicului la vederea sărutului din celebrul The Bodyguard, până când trupa şi-a pregătit instrumentele, după care concertul a început.

Pe scenă a apărut, în aplauzele publicului, star-ul de la Hollywood, afişând un zâmbet larg sub mustaţa groasă din Wyatt Earp, ţinând în mână chitara, salutând politicos publicul şi trecând direct la microfon.

image

Costner a salutat publicul şi a interpretat, aproape pe nerăsuflate, primele piese. IOar dacă unii nu ştiau ce gen de muzică a adoptat actorul, după câteva melodii toţi cei prezenţi şi-au dat seama că e vorba de o seară de muzică country, atât de familiar lui Costner şi colegilor lui, chitariştii John Coinman, Teddy Morgan şi Park Chislom, basistul Blair Forward, toboşarul Larry Cobb, violonistul Bobby Yang şi guest-star-ul pentru câteva piese, Sara Beck.

Între cei care l-au aplaudat îndelung s-au aflat şi Călin Popescu Tăriceanu, Viorel Cataramă, Cristiana şi George Copos, Stelian Tănase şi Cătălin Căţoiu.

După mai bine de o oră şi jumătate, transpirat, obosit dar mulţumit, actorul s-a retras în culise, promiţând că se va întoarce în club, la petrecere. Modest, actorul nu şi-a încheiat concertul înainte de a le mulţumi tuturor celor care l-au ajutat în muzică, dar mai ales celor cu care colaborează la filmul pentru care a venit în România, „Hatfields and McCoys“, de la colegii actori până la staff-ul tehnic „făcător de minuni“.

Dar chiar mai înainte ca recitalul să înceapă, Costner a declarat că nu ar ezita să revină în România, unde oamenii l-au tratat ca pe un rege.

„Suntem foarte norocoşi că am ajuns să filmăm aici în România“, a spus Kevin Costner, adăugând că este recunoscăor pentru felul în care a fost primit de români.

„Nu m-am aşteptat să se întâmple asta. Am fost primit cu respect şi aşa cum ar trebui să fie primit orice om din lumea aceasta“, a declarat actorul. Acesta a spus că membrii familiei sale îşi fac griji pentru el, chiar dacă îi înţeleg meseria, deoarece, ca şi în cazul venirii în România, se află „la jumătate de glob“ de ei.

Foto: arhiva ADHRecente pe Ok! Magazine

Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg