Kevin Costner, părăsit de a doua soție, după 18 ani de relație. De ce divorțează Christine Baumgartner?

3 mai, 2023

Soția lui Kevin Costner, Christine Baumgartner, a cerut divorțul de starul Yellowstone după 18 ani de căsnicie și trei copii împreună.

Kevin Costner, Christine Baumgartner, Getty (1) jpg

Christine Baumgartner a invocat drept motiv de divorț celebra explicație a „diferențelor ireconciliabile”.

Mai mult, Christine Baumgartner dorește custodie comună pentru cei trei copii ai lor, Cayden, 15 ani, Hayes, 14 ani și Grace, 12 ani.

Kevin Costner a depus și el marți răspunsul pentru actele de divorț și solicită, de asemenea, custodia comună a copiilor lor.

Actorul în vârstă de 68 de ani și Baumgartner în vârstă de 49 de ani, model și designer de modă, au început să se întâlnească în 2000 și s-au căsătorit la ferma Costner's Aspen, Colorado în 2004.

Agentul lui Kevin Costner a confirmat vestea și a emis și un comunicat de presă: ”Cu mare regret vă anunț că sunt circumstanțe care nu au depins de dl Kevin Costner și care au dus la desfacerea căsătoriei dintre dumnealui și soția dumnealui, Christine Baumgartner. Vă rugăm frumos să respectați intimitatea familiei, pentru a putea depăși cu bine această perioadă dificilă”.

Nu se precizează dacă Baumgartner solicită sprijin financiar din partea actorului.

Declarația lui Kevin Costner a fost depusă de avocata Laura Wasser, care a precizat că între cei doi soți există semnat un contract prenupțial și că solicitările vor respecta termenii contractului.

Vestea divorțului a fost anunțată prima dată de publicația TMZ. Kevin Costner mai are trei copii și din mariajul cu prima soție, Cindy Silva, cu care a fost căsătorit din 1978 până în 1994. Este vorba de Annie, 39 ani, Lily, 36 ani și Joe, 35 ani.

În plus, mai există și fiul Liam Costner, rezultat din relația cu Bridget Rooney, cu care actorul s-a întâlnit după despărțirea sa de Silva.

Zvonurile legate de divorț mocneau deja de ceva timp, dezvăluie Daily Mail.

În schimb, pe plan profesional, Kevin a făcut o treabă minunată cu Yellowstone, producţie despre care a şi vorbit într-un interviu exclusiv OK!Magazine în România. Iată ce spunea marele actor în urmă cu un an: ”Când citesc un scenariu, mă comport ca şi cum aş avea publicul în spatele meu. Când mergi la cinema sau eşti acasă, în faţa televizorului, vrei să te transpui în povestea pe care o urmăreşti. La Yellowstone, de exemplu, te prinde istoria familiei. Iar peisajul... Nu te saturi să priveşti munţii, râurile, văile. Am ştiut dintotdeauna că plasarea unei drame într-un decor de genul acesta va atrage audienţa. Publicul a fost mereu atras de western-uri. Probabil că prin intermediul personajelor ne eleportăm în vremurile în care oamenii îşi rezolvau problemele în maniera proprie, fără să fie nevoie să sune un avocat. În secret, cu toţii ne dorim să nu fim limitaţi de lege când vrem să punem capăt unui conflict. Ne place ideea de a ne face singuri dreptate, indiferent cât de neortodox poate fi.”

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg