Kevin Costner, totul despre drama care i-a marcat viaţa:”Mi-a luat mult până să mai spun Te iubesc!”Cum arată faimosul actor la 65 de ani

13 august, 2020
3 kevin2 jpg jpeg

Kevin Costner nu poate uita nici acum divorţul şi efectul pe care l-a avut asupra sa. După 16 ani de căsătorie, în 1994, actorul şi soţia sa de atunci, Cindy Silva, şi-au încheiat căsnicia în ceea ce este acum cunoscut drept unul dintre cele mai scumpe divorţuri de la Hollywood.

Silva a primit 80 de milioane de dolari după separare, cariera lui Costner fiind atunci în vârf, dar actorul nu a plâns după banii pierduţi.

Kevin Costner şi Cindy Silva erau  împreună încă din liceu. Ei se căsătoriseră în 1978, cu mult înainte ca Kevin să cunoască faima, de aceea ruptura a lăsat răni adânci.

stanga
dreapta
1 kevin2 jpg jpeg
2 kevin3 jpg jpeg

Actorul a jurat să nu se mai căsătorească după divorţul devastator de Cindy Silva. Şi mulţi ani şi-a respectat promisiunea, a refuzat să se se implice într-un alt mariaj, iar asta chiar şi după ce s-a îndrăgostit de actuala sa soţie, Christine Baumgartner. El spune că a trebuit să facă o alegere între frică şi iubire, iar, la un moment dat, răspunsul i-a fost clar. A reuşit să depăşească suferinţa ce îl încerca cu ajutorul celor trei copii din prima căsătorie, Annie, Lily şi Joe.

„Când am cunoscut-o pe Christine, nu eram pregătit să mă mai îndrăgostesc. Mi-a luat mult timp până am spus „Te iubesc”

2 kevin3 jpg jpeg

Kevin Costner şi Christine Baumgartner au astăzi 16 ani de căsătorie şi o poveste unică de dragoste, iar asta în ciuda diferenţei de 20 de ani dintre ei. Starul a întâlnit-o pe Christine la scurt timp după divorţul său din 1994, în timpul unei partide de golf, dar  pentru că era încă marcat de pierderea suferită nu a făcut nici un pas. Cei doi s-au întâlnit din nou la un restaurant în 1998, iar scânteia s-a aprins.

Costner a recunoscut că frumoasa Christine îşi dorea copii, dar el avea deja urmaşi şi nu se mai simţea pregătit pentru asta.

„Christine mi-a spus<<O să te aştept, dar nu mult. Când vei trece peste asta, revino la mine>>. Şi aşa am făcut”, admite el.

În septembrie 2004, cei doi şi-au unit destinele într-o ceremonie romantică. Evenimentul a avut loc la ferma de lui Kevin, care se află în Aspen, Colorado.

După trei ani de la căsătorie, actorul şi designerul de genţi de la Hollywood aveau deja trei copii, Cayden Hayes şi Grace.

Kevin Costner a dezvăluit secretul acestei poveşti frumoase pe care o trăieşte astăzi. „Poate că totul ţine de capacitatea de a spune că îţi pare rău. Ştiu că sună atât de simplu, dar, dacă eşti  dispus să spui cuiva că îl iubeşti poţi să îţi ceri şi iertare. Trebuie, chiar şi atunci când crezi că ai dreptate..

Kevin Costner consideră că nimic nu este mai important în viaţa decât omul de alături şi copiii”.Recente pe Ok! Magazine

3 1 sandra bullock shutterstock 108203345 jpg jpeg
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
brad12 jpg
urban1 jpg
jen1 jpg
Valentina Pelinel propriul hotel in Olimp (18) jpg
Theo Rose in distributia filmului Clanul de la Pro TV (7) jpg
Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg
livia43 jpg
anca serea adi sina png
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg