Kevin Hart, dat în judecată de un fan. Ce acuzaţii i se aduc şi cât trebuie să plătească drept despăgubire!

10 august, 2017
kevin hart2 jpeg

A dat de belea. Comediantul este acum protagonistul unui nou scandal, pornit de unul dintre fanii săi. Kevin Hart este dat în judecată de un fan care susţine că a fost bătut de membrii din echipa de securitate a artistului. Vătămatul, pe numele său, Jay Collins, a intentat un proces împotriva actorului, în legătură cu presupusul incident care ar fi avu loc pe 19 august 2015. Conform TMZ, fanul a mărturisit că a fost  invitat VIP la unul dintre show-urile actorului, din Philadelphia, în noaptea cu pricina, dar a primit un tratament umilitor.

Lui Kevin Hart i se cer despăgubiri în valoare de 50.000 de dolari.

Fanul se plânge că a fost abuzat fizic şi verbal de echipa de securitate a actorului, însă nu dezvăluie motivul acestui comportament nepotrivit: "am fost agresiv abordat şi reţinut de gărzile de securitate". Conform spuselor lor, gardienii l-au pasat unuia dintre membrii din garda de corp personală a lui Harts, care l-a bătut măr. Jay îi acuză pe cei din echipa lui Hart că l-au ameninţat, l-au tachinat şi l-au bătut. A fost trântit la pământ şi lovit cu brutalitate, adresândui-se o serie de injurii. Spune că a fost bătut şi asta l-ar putea îmbogăţi cu 50.000 de dolari. Atât cere fanul agresat drept despăgubire pentru relele tratamente la care a fost supus, o nimica toată pentru Hart care deţine o avere de 32,5 milioane de dolari, conform Forbes.

Foto: Arhiva OKRecente pe Ok! Magazine

Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg