Kevin Hart şi-a sărbătorit ziua de naştere printre fane, departe de soţia însărcinată

10 iulie, 2017
kevin hart png

Actorul Kevin Hart va deveni tată pentru a treia oară şi a sărbătorit ziua sa de naştere departe de soţie, înconjurat de femei frumoase. A împlinit 38 de ani şi s-a bucurat de o aniversare pe cinste, la Las Vegas, în timp ce soţia sa Eniko Parrish documenta evoluţia sarcinii sale pe Instagram.

Şi-a petrecut ziua de naştere printre fane.

Este o perioadă foarte frumoasă pentru comediantul Kevin Hart - şi-a sărbătorit cu fast ziua de naştere şi în curând va deveni tată pentru a treia oară. Este unul dintre cei mai buni actori de comedie de la Hollywood, un simpatic născut la Philadelphia pe care camera de filmat îl iubeşte şi care este un adevărat personaj chiar şi în viaţa de zi cu zi. Are doi copii cu fosta soţie, Torrei Hart, o fiică de 12 ani, Heaven, şi un fiu de 9 ani, Hendrix, iar acum proaspăta sa soţie Eniko îl va face tătic pentru a treia oară. Şi pentru  că a împlinti 39 de ani, s-a bucurat de o petrecere în cinstea sa la un hotel de lux din oraşul luminilor, Las Vegas.

Soţia sa îl va face tătic pentru a treia oară.

La bustul gol,  doar cu o pereche de pantaloni din denim trei sferturi şi lenjeria intimă la vedete, actorul pregătit pentru vară s-a fotografiat cu o mulţime de tinere voluptoase care s-au strâns special pentru a-l sarbători. Superstarul a făcut furori când şi-a dat tricoul jos şi a rămas la bustul gol, etalându-şi abdomenul tonifiat.  "Este ziua mea de naştere. P.S: soţia mi-a spus - du-te şi distrează-te!"

Alături de cei doi copii şi de Eniko, soţia lui.

În acelaşi timp, soţia sa, Eniko, distribuia o fotografie pe Insta Stories cu ea şi burta de gravidă. Eniko, care s-a căsătorit cu Hart anul trecut, a scris: "Este timpul să mâncăm". Cuplul a anunţat vestea cea mare în luna mai, printr-o fotografie distribuită pe Instagram. În fotografie, Hart a scris:  "Sărbătorind Ziua Mamei cu frumoasa mea soţie. Râdem de faptul că pe data aceasta, anul viitor, vom sărbători cu adevărat Ziua Mamei."  Cei doi vor deveni părinţii unui băiat.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg