Khloé Kardashian, apariţie HOT într-o salopetă mulată din colecţia surorii sale, în colaborare cu Fendi. Ţinuta i-a pus în valoare rotunjimile sexy

12 noiembrie, 2021
14 kloe jpg jpeg

Khloé Kardashian este o soră pe care te poţi baza. Diva a apărut pe stradă într-o ţinută din colecţia surorii sale, în colaborare cu Fendi.

Khloé arată spectaculos şi a accesorizat la această salopetă ultra mulată o pereche de ghetuţe fine, cu toc. Vedeta în vârstă de 37 de ani a fost fotografiată joi, după ce a luat prânzul la JOEY din Woodland Hills. Afacerea Kardashian ia amploare, după ce brand-ul acesteia, SKIMS a realizat o frumoasă colaborare cu gigantul în modă FENDI. Potrivit presei internaţionale, ţinutele provenite din această colaborare se vor vinde ca pâinea caldă, iar conturile SKIMS s-au rotunjit cu 1 milion de dolari într-un minut, după lansarea mult aşteptată din 9 noiembrie.

Sexy salopeta purtată de Khloé nici nu mai este pe stoc, împreună cu multe alte modele care s-au epuizat de îndată, însă mai pot fi cumpărate ţinute cu celebrul logo FENDI de la SKIMS, cum ar fi o rochie mini, care costă 1.490 de dolari şi o rochie din catifea, în această culoare caramel, tot cu 1.490 de dolari.

Mai sunt disponibile şi piese de lenjerie intimă, din aceeaşi colaborare de succes. Un sutien modelator poate fi achiziţionat cu 100 de dolari şi o pereche de boxeri modelatori tot cu 100 de dolari.

SKIMS, celebra firmă care vinde cu precădere piese de lenjerie intimă, a trimis şi câtorva staruri cadouri, pentru a le face cunoştinţă cu produsele. Heidi Klum şi Gwyneth Paltrow se numără printre beneficiare.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg
Denis Motans PNG
Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png