Khloe Kardashian, aproape de nerecunoscut! Vedeta a slăbit enorm

29 martie, 2022
1 khloe jpg jpeg

Khloe Kardashian a slăbit enorm. Celebra blondină a stârnit îngrijorarea fanilor, după ce a postat câteva imagini în care... face sport.

Pare că nu se mai opreşte din slăbit. E greu de crezut că vedeta a fost cândva o femeie cu forme voluptoase. De când a început să se preocupe de siluetă şi chiar să realizeze celebra emisiune ”Body’s Revenge”, Khloe s-a transformat uimitor.

Diva face o demonstraţie fanilor săi cu exerciţiile sale de la sală. Îmbrăcată într-un costum de sport roz, Khloe pare de nerecunoscut.

7 khloe2 png png

Uimitoare sunt şi imaginile de acum o săptămână, când a fost fotografiată alături de sora sa, Kim, la o petrecere de la Miami.

Diva de 37 de ani s-a subţiat considerabil. Picioarele sunt super subţiri şi i se văd coastele. Cu toate acestea, pare că se simte foarte bine cu noua siluetă şi nu renunţă la sport sub nicio formă.

Khloe Kardashian a intrat şi ea în afaceri, ocupându-se tot cu haine şi, ca o caracteristică a surorilor Kardashian, femeile pot găsi în magazinele lor haine pentru toate dimensiunile.

Pentru Khloe, sportul a devenit un refugiu de nădejde. Ştie exact ce exerciţii să facă, perioada în care avea nevoie de un instructor este de mult apusă. Mulţi dintre fanii săi au felicitat-o pentru că este aşa de în formă, însă mulţi s-au arătat îngrijoraţi: ”Mă bucur că reuşeşte să fie atât de suplă, însă totuşi, nu a slăbit prea mult, dintr-o dată?”, se întreabă un internaut.

Mulţi cred că Khloe ar suferi după povestea cu Tristan Thompson, de care s-a despărţit şi care a făcut un copil cu Maralee Nichols. Un alt fan a mărturisit: ”Şi la mine se vede fizic atunci când sufăr din amor.”

Khloe şi Tristan au împreună o fetiţă de trei ani pe nume True. Celebrul sportiv mai are un copil, un fiu de 5 ani pe nume Prince, cu fosta iubită Jordan Craig.Recente pe Ok! Magazine

britney spears
 nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram (2) jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG