Khloe Kardashian are contracţii timpurii. Va naşte în orice moment!

12 aprilie, 2018
Celebrity Social Media Photos! jpeg

Este însărcinată în ultimul trimestru, iar vestea că iubitul ei a înşelat-o cu o altă femeie, în club, i-a dat emoţii puternice lui Khloe Kardashian. După ce a văzut videoclipul în care tatăl copilului ei se săruta cu o brunetă într-un club din New York, Khloe ar vrea să fugă, dar nu se poate deplasa din Cleveland pentru că poate naşte în orice moment.

image

O sursă a declarat pentru US Weekly că blonda şi-ar dori foarte mult să plece, însă nu poate din cauza sarcinii: "Ea plănuise să-şi nască şi să-şi crească copilul acolo. Se mutase cu totul. Acum vrea doar să plece din Cleveland, dar nu poate să zboare."

Khloe nu poate să plece pentru că riscă să nască în orice moment, iar faptul că iubitul ei Tristan Thompson a înşelat-o de mai multe ori i-a dat emoţii puternice care i-au provocat contracţii timpurii. Khloe ar putea să o aducă pe lume pe fiica sa mai devreme decât se aştepta. Conform TMZ, întreaga familie se îndreaptă spre Cleveland pentru a fi alături de Khloe, Kim şi Kourtney venind de la Turks şi Caicos, iar restul familiei plecând din Los Angeles. "Toată lumea este agitată, dar încearcă să se calmeze pentru Khloe. Cei din familie sunt foarte îngrijoraţi pentru ea. Ei sunt îngrijoraţi şi de starea de sănătate a copilului şi cred că va intra în travaliu în orice clipă."

image

"Khloé a ştiut înainte de a se băga în asta că Tristan este un jucător NBA şi că se află mereu pe drum, gata să se confrunte cu multe ispite. A simţit că Tristan era diferit. Vorbeau întotdeauna prin video call. El a făcut-o să se simtă deosebită, spre deosebire de ceilalţi bărbaţi cu care a fost. Avea încredere în el", a spus o sursă.

Acelaşi apropiat a mărturisit că blonda este "complet umilită" şi "nu a simţit niciodată o asemenea trădare". Un alt apropiat a spus pentru People: "Aceasta ar fi trebui să fie perioada cea mai plină de bucurie din viaţa ei, dar a fost ruinată şi, probabil, asta doare cel mai mult."

Surpris sărutându-se cu o altă femeie.

Cât despre familia Kardashian, toţi cred că este mai bine pentru Khloe dacă va pune punct relaţiei cu Tristan, a declarat un apropiat. Cu toate acestea, nimeni din familie nu i-a dat unfollow pe conturile de socializare lui Thompson şi Khloe încă mai are fotografii cu iubitul infidel pe Instagram. "Familia crede  că este în interesul lui Khloe să pună capăt relaţiei, dar o va sprijini orice decizie va lua. Când Khloe a început să se întâlnească cu Tristan, familia ei s-a întrebat dacă este o idee bună. Au existat mai multe preocupări, inclusiv că el este un jucător de baschet şi, de asemenea, că fosta sa iubită era însărcinată. A durat ceva timp ca familia să-l accepte pe Tristan. Erau îngrijoraţi că îi va frânge inima lui Khloe"

Cu toate aestea, nu este prima dată când Tristan o înşală pe Khloe: "Tristan a înşelat-o în mod constant pe Khloe. E un trişor în serie. Şi vor exista mai multe femei care vor vorbi", a spus o sursă pentru People. 

Foto: Arhiva OK!Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate