Khloe Kardashian i-a înfuriat pe musulmanii din Dubai!

28 mai, 2015

Nu e uşor să-i stârneşti pe musulmanii dintr-un oraş atât de modern şi tolerant precum Dubaiul. Dar, în egală măsură, nu e deloc greu să reuşeşti asta când faci parte din clanul Kardashian. Iată ce lucru considerat revoltător a făcut Khloe..

Nu e uşor să-i stârneşti pe musulmanii dintr-un oraş atât de modern şi tolerant precum Dubaiul. Dar, în egală măsură, nu e deloc greu să reuşeşti asta când faci parte din clanul Kardashian. Iată ce lucru considerat revoltător a făcut Khloe...

În recenta sa călătorie în Dubai, Khloe s-a pozat în hainele tradiţionale ale femeilor, ascunzându-şi chipul şi lăsându-şi doar ochii la vedere. Starletei i s-a părut amuzantă postura, dar o parte dintre cei din Dubai n-au privit deloc cu ochi buni gestul lui Khloe, acuzând-o că-şi bate joc de religia lor şi că le priveşte hainele tradiţionale ca pe nişte costume de Halloween. Comentariile negative s-au prăvălit peste Khloe pe contul ei de Instagram. Iar criticii săi cei mai aprigi au făcut, desigur, legătura cu faptul că partenerul ei, Scott Disick, chiar a ales să îmbrace de Halloween ca un şeic, în vreme ce Khloe a jucat rolul unei pisicuţe sexy, comentând atunci lângă o poză: "Sheik Pussy". Un comentariu din cauza căruia a luat foc internetul, Khloe fiind acuzată de lipsă de respect la adresa Islamului.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg