Khloe Kardashian, primele declaraţii după naştere. Ce nume i-a pus fetiţei ei!

17 aprilie, 2018
khloe kardashian 4 jpg jpeg

A născut imediat după declanşarea unui scandal de infidelitate provocat de partenerul său de viaţă, Tristan Thompson, surorile Kourtney şi Kim, dar şi mama Kris Jenner, fiindu-i aproape în cel mai emoţionant moment din viaţa ei. Fetiţa lui Khoe Kardashian a venit pe lume acum 5 zile, pe 12 aprilie, iar proapăta mămică a făcut astăzi primele declaraţii după naştere.

image

Khloe a revenit în forţă pe Instagram cu prima postare legată de copilul ei, confirmând că micuţa este sănătoasă, dar şi că a ales un nume cu totul special pentru ea. Având în vedere numele tot mai ciudate purtate de copiii din familie, Kim numindu-şi cei trei prunci - Saint, North şi Chicago, iar Kylie botezând-o pe fetiţa ei, Stormi, iată că numele purtat de primul copil al lui Khloe este True (adevăr). Ea a scris: "Fetiţa noastră, True Thompson, ne-a furat complet inima şi suntem copleşiţi de IUBIRE. O binecuvântare atât de mare să primim acest înger în familie!" Mami şi tati te iubesc, True!"

image

Khloe a dezvăluit şi că fetiţa ei a cântărit aproape 3 kilograme la naştere şi a măsurat 30 de cm, distribuind şi o fotografie dintr-o cameră plină de baloane roz, flori şi jucării de pluş.

Cu toate acestea, Khloe a ales să nu facă declaraţii pe marginea acuzaţiilor de infidelitate care merg spre tatăl copilului său, Tristan Thompson, dar numele ales pentru fiica sa pare unul cu subînţeles. Iar bunica Kris Jenner a vrut să facă lămuriri cu privire la insipiraţia pentru acest nume - True. Kris a scris pe contul său de Instagram: "Sunt foarte fericită să o întâmpin pe nepoata mea preţioasă, True! Lucru amuzant ... numele bunicului meu din partea tatălui  a fost True Otis Houghton ... Numele tatălui meu a fost Robert True Houghton ... Deci, sunt atât de încântată că Khloe şi-a numit fiica True!"

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate