Khloe Kardashian, responsabilă pentru Lamar Odom! Ce decizie va lua?

16 octombrie, 2015
khloe lamar jpeg

Miercuri, baschetbalistul Lamar Odom a fost internat de urgenţă într-un spital din Las Vegas, după ce a fost găsit fără cunoştinţă într-un bordel din Nevada. După cum era de aşteptat, vestea a căzut ca un trăsnet pe Khloe Kardashian, care s-a grăbit să ajungă la spitalul unde Lamar era internat.

image

În tot acest timp, sursele medicale spun că starea baschetbalistului nu s-a îmbunătăţit deloc, ba chiar toţi se pregătesc pentru ce este mai rău. Având probleme grave cu rinichii şi ficatul, Lamar se pare că-şi trăieşte ultimele clipe, mai ales că unele surse spun şi că nu mai există activitate cerebrală. Partea şi mai tristă este că starleta Khloe este cea care poate decide ce se va întâmpla pe viitor cu sportivul NBA, având în vedere că legal cei doi sunt încă căsătoriţi.

La spital şi-a făcut apariţia şi fosta parteneră de viaţă a lui Lamar, Liza Morales, şi cei doi copii ai sportivului, Destiny şi Lamar Jr, însă se pare că Khloe n-a fost tocmai drăguţă cu aceştia. De fapt, apropiaţi de-ai lui Lamar spun că Khloe şi-a cam ieşit din minţi în ultimele zile şi că e disperată, consultându-se cu tot felul de doctori pentru a-l face pe Lamar bine. Totuşi, mulţi spun că efortul ei este în zadar, şi că în curând va fi nevoită să accepte deconectarea lui Lamar de la aparatele care-l ţin în viaţă.Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique