Khloe Kardashian, transformată total. A pozat topless ca să-şi arate talia de viespe

2 februarie, 2022
1 khloe kardashian jpg jpeg

Khloe Kardashian îşi arată încă o dată trupul fără de cusur, într-o şedinţă foto incendiară. Şi da, este un adevărat ”revenge body”, aşa cum se numeşte şi emisiunea pe care a moderat-o.

A ajutat oameni supraponderali să-şi recapete încrederea în sine, dar şi ea continuă să se menţină spectaculos. Cele mai recente fotografii din social media o arată cu o talie de viespe, topless, purtând doar o pereche de jeanşi oversize.

Fondatoarea Good American le arată fanilor săi că îşi întreţine corpul care a ajuns la cea mai bună formă a sa cu sudoare. Trage tare la sală, zilnic.

Desigur, surorile Kardashian sunt mereu acuzate că abuzează de filtre şi editare foto, însă se vede clar în fotografiile postate de Khloe că nu este cazul să fim răutăcioşi. Diva este numai fibră. Are o musculatură tonifiată, specifică unei persoane care o antrenează zilnic.

Vedeta în vârstă de 37 de ani are toate motivele să fie în formă, mai ales după zguduitoarea despărţire de Tristan Thompson, un afemeiat notoriu care deşi a spus că se va dedica celui de-al treilea copil pe care îl are cu altă femeie, a postat un filmuleţ ciudat săptămâna trecută, în care apare cu o nouă cucerire.

Khloe s-a reinventat încă din 2015, când a descoperit că exerciţiile fizice te scapă de stres. Atunci a început călătoria ”revenge body” pe care a dat-o mai departe, într-o emisiune de mare succes.Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate