Kim Cattrall în lenjerie intimă! Vedeta face reclamă brandului deja celebru al lui Kim Kardashian

3 octombrie, 2023

O nouă campanie publicitară reunește sub ”umbrela” Skims multe vedete, inclusiv pe Kim Cattrall, simpatica actriță adorată pentru rolul ”Samantha” din serialul ”Totul despre sex”.

Kim Cattrall in SKIMS jpg

Și uite așa, la 67 de ani, Kim Cattrall devine model pentru Kim Kardashian, într-un mesaj ravisant de împuternicire a femeilor de orice vârstă și cu orice siluetă.

Se pare că brandul Skims a urcat rapid în topul preferințelor femeilor în materie de lenjerie intimă, propulsând-o pe Kim Kardashian în liga mare a antreprenorilor, căci voluptoasa brunetă a ajuns milionară.

Fosta vedetă din „Sex and the City”, în vârstă de 67 de ani, s-a dezbrăcat în cea mai recentă campanie publicitară pentru lenjerie intimă a lui Kim Kardashian și a pozat relaxată și plină de feminitate. Întocmai ca femeia asumată și senzuală pe care a jucat-o ani la rândul: Samantha Jones.

Kim K Skims PNG

Cea mai recentă campanie Skims poartă eticheta „Best of Skims”, unde au spus prezent numeroase vedete, printre care Coco Jones, Hari Neff, Nelly Furtado și Lana Condor.

„A fost reconfortant că mi-am putut alege singură look-urile Skims pentru campanie”, a spus Kim Cattrall despre selecțiile ei într-un comunicat de presă, menționând Body Sculpting Mid Thigh (72 USD) articolul care „i-a plăcut cel mai mult”, scrie publicația PageSix.

„Este o potrivire fenomenală și mă face să mă simt încrezătoare ori de câte ori îl port”, a adăugat vedeta, a cărei ședință foto vine după o lună încărcată în spatele camerei.

Kim Cattrall a pozat pe coperta Vogue Grecia și a apărut într-o secvență scurtă, dar mult așteptată de fanii săi, în „And Just Like That”, serialul care continuă povestea începută în ”Sex and the city” și a celebrelor prietene Carrie, Miranda și Charlotte.

Kim Cattrall a fost totuși marea absentă din „And Just Like That”, iar fanii săi au rămas dezamăgiți că personajul Samantha nu a mai apărut constant în serial. Zvonuri legate de absența acesteia desigur că au existat, readucându-se pe tapet o presupusă dispută existentă deja de mulți ani între Kim Cattrall și Sarah Jessica Parker.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

AnaMaria Prodan cimitir PNG
Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg
copiii sarah jessica parker (6) jpg
Klaus Iohannis în cadrul vizitei oficiale din Belgia Foto Fb Klaus Iohannis jpg
Brad Pitt și Jennifer Aniston, Profimedia (1) jpg
Jessica Simpson colaj  jpg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
Catalina Ponor a doua oara insarcinata   Instagram, The Art Place (5) jpg
Nico alias Nicoleta Matei si fiica sa, Alexandra Matei   Facebook (1) jpg
Naomi Campbell, Profimedia (3) jpg
Carmen Iohannis si Klaus Iohannis in vizita in Cabo Verde, la Palatul Prezidential   Instagram (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Profimedia (5) jpg
Ilinca Vandici DSC 6510 (1) jpg
FotoJet (34) jpg