Kim, cu posteriorul la vedere. Madonna, într-un costum de latex. Imagini de la petrecerea „Reginei muzicii pop”

6 martie, 2018
kim kardashian, madonna png

După Premiile Oscar, o mulţime de vedete au organizat petreceri pentru a se distra alături de prietenii lor, iar printre invitaţii de seamă s-au numărat şi câştigătorii mult râvnitelor statuete aurii.

image

Madonna nu a ratat acest an, aşa că after party-ul organizat de ea i-a reunit pe mai mulţi actori cunoscuţi, reguizori, dar şi pe Kim Kardashian. Regina Muzicii Pop s-a străduit să organizeze o petrecere ca la carte pentru a-i impresiona pe invitaţii săi, aşa că cei prezenţi s-au distrat până în zori cu preparate culinare de 5 stele şi băuturi fine. Desigur, probabil că cea mai notabilă apariţie de la eveniment a fost cea a lui Kim Kardashian care a şocat cu o rochie cu un decupaj sexy.

De data aceasta a ales să poarte o rochie mulată, cu mânecă lungă şi guler, o rochie care însă a fost atât de decoltată pe spate încât i-a lăsat la vedere o bună parte din posterior. Diva s-a asigurat că toţi ochii vor fi aţintiţi asupra ei cu o asemenea ţinută proocatoare care i-a pus în valoare posteriorul bombat cu care vedeta tv se mândreşte de fiecare dată. Cu siguranţă că bomba sexy de 37 de ani le-a luat faţa celorlalte invitate de la party, printre care s-a numărat cântăreaţa Cardi B (25), Margot Robbie sau Greta Gerwig.

image

Dar nici gazda, Madonna (59), nu s-a lăsat mai prejos atunci când şi-a ales ţinuta. Diva pop a purtat un costum de latex provocator, cu cizme lungi şi mulate, o pereche de pantaloni extrem de scurţi şi un corset care îi făcea o talie de viespe. Madonna şi-a lăsat la vedere sânii într-un sutien semitransparent din dantelă, făcându-i concurenţă serioasă invitatei sale, Kim.

Iată câteva imagini  de la petrecerea de duminică noaptea!Recente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg