Kim Kardashian a anunţat finalul reality show-ului "Keeping Up With The Kardashians". Decizia luată după 14 ani de difuzare

9 septembrie, 2020
5 kim kardashian anunt 3 jpg jpeg

Până aici a fost! După 14 ani de difuzare, după zeci de sezoane, reality show-ul  "Keeping Up With The Kardashians" a ajuns la final. Kim Kardashian a anunţat că ea, surorile şi întreaga familie nu vor mai filma pentru serialul atât de celebru şi atât de urmărit în întreaga lume. 

O veste extrem de tristă a făcut-o publică Kim Kardashian în seara de 8 septembrie. A vrut să dezvăluie tuturor, pe toate reţelele de socializare schimbarea majoră din viaţa sa şi a familiei sale. De 14 ani era obişnuită ca o cameră de filmat să o urmeze în toate colţurile, în toate ipostazele, totul pentru reality show-ul "Keeping Up With The Kardashians".

3 kim kardashian anunt 2 jpg jpeg

Iată că vin vremuri noi, schimbări majore în familia lor celebră. Serialul a ajuns la final. După 14 ani de difuzare, vedeta a anunţat că renunţă, că în 2021 va fi ultimul sezon, unul pe care fanii abia îl aşteptau. „Fanilor noşti uimitori - Cu inimile sfâşiate, am luat dificila decizie, ca familie, de a spune adio Keeping Up with the Kardashians”.

Kim Kardashian a publicat un mesaj lung şi detaliat pe reţelele de socializare: "Cu inimile sfâşiate am luat decizia dificilă de a ne lua rămas bun de la Keeping Up With The Kardashians. După 14 ani, 20 de sezoane şi sute de episoade, suntem mai mult decât recunoscători faţă de toţi cei care ne-au urmărit de-a lungul acestor ani – în clipe bune, în clipe rele, atunci când am fost fericiţi, când am plâns (…). Vom preţui mereu amintirile minunate şi oamenii pe care i-am întâlnit în acest timp"

4 kim kardashian anunt 1 jpg jpeg

Noul sezon „Keeping Up with the Kardashians” va debuta pe 17 septembrie şi va mai fi urmat de încă unul în 2021. „Ultimul sezon va avea premiera la începutul anului 2021. Fără Keeping Up with The Kardashians nu aş fi unde sunt astăzi. Sunt incredibl de recunoscătoare tuturor celor care au urmărit show-ul, care m-au susţinut pe mine şi pe familia mea în aceşti 14 ani incredibili”.

"Keeping Up with the Kardashians" le-a făcut celebre pe Kim şi pe surorile ei, Kourtney, Khloe, Kylie şi Kendall, şi le-a ajutat să se lanseze în lumea modei şi a cosmeticelor.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg