Kim Kardashian a apărut aşa pe stradă! Toată lumea s-a uitat la sânii ei

12 iulie, 2017
spl1535887 005 jpg jpeg

La ea nu există limite atunci când vine vorba de stil. Vrea să iasă  mereu în evidenţă, îmbrăcată în cât mai puţine haine şi, uneori, fără lenjerie intimă, fără a se sfii că arată mai mult decât este cazul. Este obişnuită să-şi şocheze fanii cu apariţii sau fotografii dintre cele mai îndrăzneţe, pentru că are cu ce - se mândreşte cu forme voluptoase şi cu un posterior bombat.

Nu şi-a luat sutien, iar prin maioul semitransparent s-a văzut tot.

S-a fotografiat nud sau topless de nenumărate ori, aşa că nu este o problemă pentru ea să apară în haine semitransparente pe stradă, cu sânii la vedere, bustul său fiind subiectul de discuţie din ultima vreme, căci diva ar fi apelat la o intervenţie chirurgicare de mărire a sânilor folosind implantul cu silicon.

Se zvoneşte că şi-ar fi pus silicoane.

A defilat din nou într-o ţinută sexy, punându-şi trupul sculptat în evidenţă, afişând rezultatul  orelor de antrenament intens combinate cu o dietă drastică. Cât despre sâni, se vede clar că starleta îşi afişează silicoanele în acest top alb. După ce, cu o zi înainte a fost surprinsă într-o pereche de pantaloni mulaţi, un sutien transparent şi un sacou peste, acum a renunţat complet la sutien.

Şocheaza cu fiecare apariţie, din ce în ce mai vulgară.

Starul tv de 36 de ani a apărut în toată splendoarea ei, iar toţi ochii au fost aţintiţi pe sâni. Şi-a luat mersul de divă,  vizibil deranjată de bliţurile aparatelor de fotografiat, îmbrăcată cu o pereche de pantaloni sport şi sandale cu toc subţire. Kim pare hărţuită de fani şi nu este de mirare că se întâmplă asta când poartă o asemenea ţinută de stradă.

Foto: Splash News

Citeşte şi  Ţinuta după care toţi au întors privirea. Kim, aproape dezbrăcată pe străzile din New YorkRecente pe Ok! Magazine

CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg