Kim Kardashian a dezvăluit motivul pentru care nu a fost prezentă la Oscaruri!

24 februarie, 2015

Cârcotaşii s-au grăbit să spună că vedeta nu a fost prezentă la nicio petrecere de Oscar pentru că nu a fost invitată, însă adevărul este altul. Motivul adevărat a fost dezvăluit chiar de Kim Kardashian care a vrut să le

Cârcotaşii s-au grăbit să spună că vedeta nu a fost prezentă la nicio petrecere de Oscar pentru că nu a fost invitată, însă adevărul este altul. Motivul adevărat a fost dezvăluit chiar de Kim Kardashian care a vrut să le închidă gura răutăcioşilor.

După spusele ei, Kim a ales să nu meargă la nicio petrecere de duminică pentru că a preferat să rămână acasă, să ia lecţii de pian. ”Mi-am terminat lecţiile de pian la timp pentru a mă uita la decernarea premiilor Oscar”, le-a scris Kim celor 29 de milioane de urmăritori de pe Twitter.

Tot cu această ocazie, Kim a mărturisit şi că ia lecţii de pian pentru a-i face o surpriză soţului său, Kanye West. ”O să-i fac o surpriză lui Kanye învăţând să cânt una dintre melodiile sale. Cunoştinţele lui în social media sunt precare, aşa că nu-mi fac griji că va afla ce surpriză îi pegătesc.”, a scris amuzată Kim pe Twitter.

Însă, nu numai acesta a fost motivul absenţei lui Kim de pe covorul roşu de la petrecerea de Oscar. Fiind întrebată de un fan de pe Twitter dacă îşi va face apariţia totuşi la vreuna dintre petrecerile de după Oscar, Kim a mărturisit că trebuie să rămână acasă pentru a avea grijă de fetiţa sa, micuţa North West.

”Nu am pe nimeni care să stea cu North, aşa că o să petrecem timpul împreună. Anul viitor cu siguranţă voi fi prezentă.”, a răspuns Kim fanului curios.Recente pe Ok! Magazine

Vladimir Putin  sursa   GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba   GettyImages 1446123513 jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg