Kim Kardashian a sfidat regulile indiene la nunta miliardarului Ambani: ”Ești diabolică!”

16 iulie, 2024

Deși era interzis a îmbrăcat roșu. Regulile sunt pentru alții, nu pentru ea. Kim Kardashian nu a fost interesată de detaliile pe care trebuia să le respecte. A făcut ce a vrut la nunta bogaților din India.

Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg

E adevărat, nu putem contesta! A fost splendidă, însă există o regulă în India potrivit căreia doar miresele au voie să poarte roșu.

Pentru Kim Kardashian s-a făcut o excepție!

Iată.... nu mireasa! Iată invitata!

Utilizatorii de Instagram au criticat-o aprig pe Kim Kardashian pentru că a purtat roșu nu o dată, ci de două ori, în timpul nunții de trei zile a moștenitorului miliardarului indian Anant Ambani și a lui Radhika Merchant în Mumbai, India, în weekend, fanii subliniind că roșul este pentru mirese, de cele mai multe ori!

Kim Kardashian, în vârstă de 43 de ani, a îmbrăcat roșu nu doar o dată, ci de două ori, două ținute diferite, la două evenimente. 

Vedeta reality show-ului „Kardashians” a venit în India cu sora Khloé Kardashian, în vârstă de 40 de ani, amândouă etalând ținute spectaculoase.

La nunta de sâmbătă, fondatoarea Skims a purtat o rochie pompoasă aurie, spectaculoasă, cu nenumărate aplicații de pietre și un sutien care îi evidenția bustul generos. Sora ei a avut o rochie roz pal.

Duminică, mama celor patru copii ai lui Kanye West a impresionat în roșu, purtând o creație Gaurav Gupta, cu un top inedit și o fustă asortată, alături de un voal roșu impresionant.

Spectacol real, căci s-a drapat și în bijuterii, care de care mai spectaculoase, inclusiv Lorraine Schwartz la fiecare eveniment, diamante, smaralde și o piesă uimitoare de față, un lanț masiv de diamante de 70 de carate, ceva unic, spectaculos.

Adepții lui Kim pe Instagram au avut multe de spus despre ținutele ei roșii.

„Nu ar trebui să poarte roșu la o nuntă în India. Acest lucru este păstrat pentru mireasă”, a comentat un fan în postarea ei de duminică, în timp ce altul a adăugat: „Să porți roșu la o nuntă hindusă/indiană nu este echivalentă cu a purta alb la o nuntă civilă/creștină?”

„Sunt mexican și chiar știu că NU ar trebui să porți roșu la o nuntă indiană🤦🏻‍♀️”, a comentat un al treilea utilizator de Instagram, în timp ce altul a scris: „A purta roșu la o nuntă indiană este diabolic...”.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Alexandre Eram jpg
FotoJet Victoria jpg
FotoJet Liam jpg
eliza spencer amelia spencer jpg
Kathy Bates, Profimedia (4) jpg
Radu Vâlcan la analize jpg
Theo Rose si Anghel Damian s au casatorit   FOTO Instagram  (1) jpg
Jennifer Aniston, Profimedia (3) jpg
Kate și Lila Moss colaj jpg
FotoJet Lima jpg
Emmanuel Macron, Regina Mathilde, Regele Philippe al Belgiei si Brigitte Macron la Palatul Elysee   profimedia 0921067478 jpg
colaj vedete OK jpg
Jennifer Garner cu Samuel, Profimedia (1) jpg
Brooke Shields, Profimedia (6) jpg
Courtney Sixx and Cindy Crawford, Profimedia (1) jpg
Pamela Anderson GettyImages 2177501839 jpg
Fran Demi Moore Sheryl Crow colaj jpg
Adrian Nartea Foto Mihai Stetcu jpg