Kim Kardashian, acoperită doar de sclipici în noi fotografii! Şi-a recăpătat încrederea în ea!

28 noiembrie, 2017
kim kardashian2 jpeg

După ce a trecut prin cele două naşteri, Kim Kardashian a avut probleme în a-şi recăpăta încrederea în sine, dat fiind faptul că rămăsese cu câteva kilograme în plus care nu s-au dus prea curând. Au urmat diete drastice, multe ore petrecute în sala de fitness, şi-n cele din urmă rezultatul s-a făcut văzut: Kim şi-a recăpătat silueta de odinioară, şi încrederea în sine totodată!

Sexy din nou!

Tocmai de aceea, acum, Kim se simte destul de încrezătoare în a apărea în ţinute sumare sau chiar goală, pe reţelele de socializare, aşa cum o făcea odinioară. O practică scandaloasă pentru unii, dar atât de normală pentru ea, care s-a obişnuit să promoveze diferite lucruri folosindu-se de sexualitate sa. Aşa a făcut şi acum, când a lansat o nouă linie de cosmetice, KKW.

Acoperită doar de sclipici

În vârstă de 37 de ani, starleta a pozat goală, fiind acoperită doar de un glitter, pentru a-şi promova noul produs cosmetic, un highlighter ”Ultralight Beams”  şi câteva glossuri, marca KKW Beauty. După cum era de aşteptat, aceste fotografii au făcut înconjurul reţelele de socializare, fanii internauţi fiind bucurioşi s-o vadă pe vedeta lor favorită în cea mai bună formă de până acum şi promovând mult-adoratele ei produse de make-up.

image image

Make-up artistul cu care lucrează Kim, pe nume Mario Dedivanovic, a mărturisit că linia de cosmetice KKW se va îmbogăţi cu cinci lip glossuri şi cinci pigmenţi, începând cu 1 decembrie.Recente pe Ok! Magazine

Harry si Archie
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg