Kim Kardashian: "Aud patul lovindu-se de perete când mama face sex!"

24 martie, 2015
kris jenner corey gamble jpeg

Clanul Kardashian pare să nu aibă nicio limită când e vorba despre dezvăluirea detaliilor vieţilor lor intime. Cel mai nou target: relaţia din dormitor a lui Kris Jenner, în vârstă de 59 de ani, cu iubitul ei de 33 de ani!

Clanul Kardashian pare să nu aibă nicio limită când e vorba despre dezvăluirea detaliilor vieţilor lor intime. Cel mai nou target: relaţia din dormitor a lui Kris Jenner, în vârstă de 59 de ani, cu iubitul ei de 33 de ani!

Discuţia din sânul familiei Kardashian despre viaţa lui Kris în urma despărţirii de Bruce Jenner este cât se poate de curajoasă. "Poţi să ţi-o tragi cu cine vrei, dar nu te mărita din nou acum!", a sfătuit-o fiica sa, Khloe. "A devenit single de curând, trebuie s-o readuce în circuitul întâlnirilor, dar nu ştiu ce fel de bărbat şi-ar dori în acest punct al vieţii. Pentru că ea spune că unul de aceeaşi vârstă, dar la ea asta înseamnă de 40 de ani!", a adăugat râzând Scott Disick. "E o cougar!" a replicat Kylie. Şi ca şi când toate astea nu erau de ajuns, Kris i-a prins pe Scott, Kylie şi Kendall căutându-i prin telefon pentru a-i citi mesajele cu tentă erotică schimbate cu alţi bărbaţi.

Cireaşa de pe tort? Kim a afirmat: "Aud patul lovindu-se de perete. Efectiv încercam să adorm, m-am trezit şi jur că am auzit gemete din camera mamei!". "E dezgustător ce spui! Tocmai am avut cea mai urâtă viziune!", i-a răspuns Khloe în cel mai recent episod al reality show-ului "Keepeing Up With the Kardashians" despre relaţia intimă pasională a lui Kris, în vârstă de 59 de ani, cu Corey Gamble, de 33 de ani (care apropo: nu vi se pare că arată precum fratele mai mic al lui Kanye West?).

image

Foto: WENNRecente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg