Kim Kardashian, Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Pink şi Charlize Theron au fost la OK! Golden Night

1 martie, 2018
olivia, ela jpeg

5 vedete curajoase au acceptat să se transforme în nişte personaje de talie internaţională pentru evenimentul OK! Golden Night care a avut loc miercuri seara la Face Club din Bucureşti. Cântăreaţa Amna, prezentatoarea de la Observator matinal, Olivia Păunescu, actriţa Andreea Perju, Sore şi prezentatoarea emisiunii Numai de Bine, Ela Crăciun, au avut parte de schimbări senzaţionale de look pentru a intra în pielea vedetelor de la Hollywood.

image

Au petrecut o zi întreagă în salonul de înfrumuseţare pentru a arăta cât mai aproape de personajele lor preferate, atât ca înfăţişare, cât şi ca vestimentaţie. Metamorfozele au fost realizate de Echipa Jovsky Studio a hairstylist-ului Adrian Perjovschi şi de echipa de make-up artişti Madalina Petcu şi Andreea Popeanu, cei din mâinile cărora au ieşit nişte personaje uluitoare, unu la unu cu vedetele de la Hollywood.

Pe covorul roşu de la OK! Golden Night au defilat dive considerate un etalon de stil şi frumuseţe în istorie precum Audrey Hepburn şi Marilyn Monroe, dar şi vedete actuale cu un succes răsunător precum Charlize Theron, Pink şi inconfundabila Kim Kardashian. Cele 5 vedte autohtone s-au transformat în cele mai sexy femei din showbiz. Au avut chiar şi propria stea Walk of Fame cu care s-au fotografiat pe parcursul serii.

image

Kim Kardashian, întruchipată de Ela Crăciun a fost câştigătoarea competiţiei pentru cea mai spectaculoasă transformare. Sexy şi stilată, Kim a păşit pe covorul roşu de la petrecerea OK! şi a întors toate privirile într-o rochie mulată care i-a scos în evidenţă formele voluptoase - talie de viespe, decolteul generos şi poesteriorul bombat.

Rebela Pink, întruchipată de cântăreaţa Sore a ales un stil masculin pentru evenimentul de aseară, un costum negru cu dungi şi o pereche de botine cu un toc impresionant, iar coafura a fost aproape identică cu cea în stil punk a celebrei cântăreţe de peste Ocean.

image

Toată lumea a rămas surprinsă atunci când însăşi Audrey Hepburn a păşit pe covorul roşu într-o ţinută diafană şi cu un accesoriu nelipsit, port ţigaret. Olivia Păunescu a fost o stea de Hollywood pentru o seară, iar schimbarea a fost foarte reuşită. Într-o rochie mulată şi cu părul prins în coc, cu breton scurt şi accesorii statement, prezentatoarea Observator matinal a întors toate privirile.

image

Nici Marilyn Monroe nu putea lipsit de la o petrecere care a strâns sub acelaşi acoperiş o mulţime de vedete. Blondina sexy, întruchipată de cântăreaţa Amna, a arătat superb într-o rochie aurie, cu un machiaj impecabil şi cu părul blond platinat coafat în buclele anilor '50-'60.

image

Nicio petrecere fără o actriţă de Oscar. Aşa că Charlize Theron a păşit şi ea pe covorul roşu de la OK! Golden Night, întruchipată de actriţa Andreea Perju. Îmbrăcată într-un costum masculin, vedeta a fost unu la unu cu starleta de la Hollywood şi s-a pozat cu propria stea Walk of Fame.

Iată cum au defilat pe covorul roşu!

Foto: Sorin StanaRecente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg