Kim Kardashian continuă serialul pozelor sexy. Neagă că foloseşte programe de editare foto!

28 martie, 2018
kim png

Îşi face fotografii care mai de care mai surprinzătoare, cu cât mai puţine haine pe ea şi Kim Kardashian arată fără cusur în imaginile distribuite de ea pe reţelele de socializare. Totuşi, în ipostazele surprinse de paparazzi, nu mai vorbim de aceeaşi divpă sexy cu forme aproape perfecte.

image

Zilele trecute a fost acuzată de utilizarea în exces a programelor de editare foto, mai ales că a modificat o poză de paparazzi pentru a părea mai slabă, fotografie pe care a distribuit-o pe Instagram. Să nu mai vorbim de imaginile surprinse alături de un make-up artist cu care Kim colaborează pentru noua ei linie de cosmetice şi pentru care diva a făcut abuz de Photoshop. Fanii abia că au mai putut s-o recunoască pentru că avea trupul parcă de ceară, iar chipul ei era total schimbat, cu ochii mai mari şi alungiţi şi buzele mai pline.

Cu toate dovezile din lume, Kim nu recunoaşte în ruptul captului că ar arăta altfel decât în pozele în care fanii susţin c este prelucrată. Şi pentru că are un nou ruj de promovat, a făcut-o tot în stilul ei specific, cu o poză care să atragă atenţia.

image

Numai că poza cu pricina nu pune accentul pe noul produs minune, ci mai degrabă pe posteriorul bombat al vedetei. A vrut să facă o fotografie artistică, în oglindă, iar toţi ochii fanilor s-au îndreptat spre formele apetisante ale brunetei. Kim Kardashian s-a lăsat fotografiată în bustieră şi cu o pereche de bikini sexy, cu părul acoperit de un prosop, în timp ce îşi aplica rujul. Cu o asemenea promovare, Kim parcă ar face reclamă la lenjerie intimă şi nu la produse de înfrumuseţare!

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg