Kim Kardashian, depăşită de rolul de mamă a trei copii: "Sunt într-adevăr epuizată"

26 februarie, 2018
Kim Kardashian shows major cleavage in an oversized blazer at the Create & Cultivate Conference jpeg

Şi-a obişnuit fanii cu apariţii foarte sexy, în rochii sau fuste mulate, cu bustiere şi cu abdomenul la vedere, ori cu fuste mini, însă de data aceasta a apelat la un look all black, masculin, o schimbare majoră pentru celebra Kim Kardashian.

image

A renunţat pentru o zi la hainele sale în favoarea unui outfit probabil completat cu un sacou din garderoba lui Kanye West. A purtat pantaloni şi sacou, un costum supradimensionat şi o bandană pe cap. Cu părul blond platinat şi cu faţa încărcată de make-up, cu tehnica conturării trăsăturilor, dar şi cu decolteul adânc care a lăsat la vedere pielea bronzată, Kim a părut ca o figură de ceară în bliţurile aparatelor de fotografiat. Mai ales că accesoriul negru de pe cap a făcut o delimitare destul de bruscă între ten şi podoaba capilară strălucitoare.

image

Kim a venit îmbrăcată aşa la o conferinţă din Los Angeles în cadrul căreia a vorbit despre viaţa de mamă a trei copii. În vârstă de 37 de ani, Kim a părut destul de în formă pentru întâlnirea cu fanii cărora le-a răspuns la o serie de întrebări legate de rolul de mamă şi de dificulăţile cu care se confruntă. Kim, care a devenit în luna ianuarie mamă pentru al treilea copil venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat, a recunoscut că micuţii i-au schimbat viaţa şi că se luptă acum să păstreze echilibrul între viaţa privată şi muncă. "Sunt într-adevăr epuizată acum. Trei copii îţi schimbă viaţa", a spus diva.

Poate asta explică şi look-ul uşor lejer, pentru că diva nu mai are atât de mult timp pentru ea ca înainte să devină mamă, deşi, desigur, familia o ajută la creşterea micuţilor North, Saint şi Chicago.

Foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu