Kim Kardashian duce senzualitatea la următorul nivel: sărut exploziv cu o femeie

19 aprilie, 2024

Kim Kardashian și Emma Roberts încing ecranele cu un sărut lesbian, în cel mai recent episod din American Horror Story: Delicate Part Two.

Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg

Vedeta de reality show își sărută colega, pe Emma Roberts într-o scenă incitantă, după modelul Madonna - Britney Spears.

Kim Kardashian și Emma Roberts, Profimedia (1) jpg

Kim Kardashian este cea care inițiază sărutul, îi invadează gura lui Roberts la premiile Oscar. Antreprenoarea SKIMS este îmbrăcată într-o rochie și o joacă pe Siobhan Corbyn alături de personajul lui Roberts, Anna, care este o actriță ce fusese nominalizată la Premiile Academiei.

În scena senzuală, Siobhan o întreabă seducător pe Anna: „La ce ai renunța pentru asta?”’ Anna răspunde apoi: „La orice”, în timp ce Siobhan pune o mână peste burta de gravidă a Annei, însărcinată în șapte luni.

Pe măsură ce Anna începe să aibă contracții, Siobhan îi urează felicitări cu doar câteva clipe înainte de a fi anunțată drept câștigătoarea pentru cea mai bună actriță.

Anna urcă pe scena Oscarurilor, dar nu poate să-și țină discursul de acceptare, căci i se rupe apa! În trailerul episodului de săptămâna viitoare, Anna intră în travaliu , înconjurată de femeile-vrăjitoare ciudate, toate îmbrăcate cu căciuli din aripi de corb, inclusiv Siobhan. Deschiderea episodului a sugerat, de asemenea, că Siobhan a fost una dintre vrăjitoare după ce a fost prezentată într-o scenă plasată la New York în 1967, în timpul filmărilor clasicului film de groază Rosemary’s Baby, care are o influență asupra Delicate.

În trailerul finalului de săptămâna viitoare, Anna îi spune lui Siobhan: „Ești un monstru”, la care ea răspunde: „Oh, nu, iubito. Sunt mult mai rău”, American Horror Story: Delicate Part Two, care îi prezintă și pe Matt Czuchry, Billie Lourd, Denis O’Hare, Leslie Grossman și Michaela Jaé Rodriguez, se bazează pe cartea lui Danielle Valentine Delicate Condition.

Avem ocazia așadar să vedem o altă Kim Kardashian, care iată face o tranziție neașteptată, cu acest rol provocator.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg
Nasty la Cannes colaj jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Eva Longoria, GettyImages (2) jpg
FotoJet J Lo silver jpg
Demi Moore la Cannes GettyImages 2154037183 jpg
Ben Affleck și Jennifer Garner, Foto Profimedia (2) jpg