Kim Kardashian, fără cusur în lenjerie intimă. Acuzată că a făcut abuz de Photoshop!

27 martie, 2018
kim kardashian jpeg

Aşa cum ne-a obişnuit, Kim are un mod inedit de a ne prezenta un nou proiect şi, de cele mai multe ori, trupul său fără cusur o ajută să facă asta. Încântată de colaborarea cu un make-up artist care a învăţat-o despre produsele cosmetice, Mario, cu care lucrează la noua linie de produse KKW, Kim a apărut în lenjerie intimă pentru a-şi anunţa fanii de reuşita sa.

De nerecunoscut în cea mai nouă fotografie.

Conturile sale de pe reţelele de socializare sunt o desfătare pentru fanii de pretutindeni, diva în vârstă de 37 de ani distribuind fotografii care mai de care mai îndrănzneţe, cu puţine haine pe ea, sau chiar topless şi nud, fiind foarte mândră de trupul său.

Totuşi, chiar dacă pare să fie mulţumită de forma fizică în care se află, în realiatate Kim Kardashian face şi abuz de Photoshop. Rezultatul? Nişte fotografii în care apare fără cusur, anormal de sculptată şi, bineînţeles, rezultatul unui program de editare bun şi a unei mâini dibace experte în Photoshop.

image

Cameleonică şi în continuă căutare de perfecţiune, Kim a dat greş pentru că a exagerat, iar rezultatul este unul vizibil. Fanii au taxat acest Photoshop fail. Kim a distribuit pe reţelele de socializare o poză în care este aproape de nerecunoscut, brunetă şi îmbrăcată într-un body extrem de decoltat, a părut ca o păpuşă de porţelan. Vedeta a pozat alături de make-up artistul Mario Dedivanovic, iar prietenii virtuali chiar au luat-o peste picior, modificându-i şi mai tare fotografia. Iată rezultatul!

image

Asta vine la puţin timp după ce diva a fost criticată că a luat o fotografie cu ea de paparazzi pe care a modificat-o excesiv, greşelile de Photoshop bătând la ochi. În imagine, Kim arată cât mai aoproape de perfecţiune, deşi în original are picioarele mult mai groase şi talia nu este chiar atât de subţire. Acum şi-a modificat şi trăsăturile feţei, cu ochii mai mari şi buzele mult mai pline!

image

Foto: Instagram, TwitterRecente pe Ok! Magazine

Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg