Kim Kardashian i-a spus adio tinerelului Davidson. Kanye West e decis să profite de ocazie și să-și recucerească fosta soție

8 august, 2022
Kim Kardashian (13) jpg

Rapperul și-a jurat să nu mai rateze șansa asta. De când aștepta ocazia ca fosta nevastă să fie iarăși o femeie liberă.

Kim Kardashian si Kanye jpeg

10 luni a durat povestea lor de iubire. Din păcate, nu a reușit să treacă nici proba timpului, nici a distanței.

kim kardashian si pete davidson 1 jpg

Vineri au apărut știrile despre despărțirea lui Kim de Pete Davidson: apropiați ai vedetei au lăsat să ”scape” informația potrivit căreia cei doi nu mai formează un cuplu. Nu este nepotrivire de caracter, ci doar nepotrivire de obiective. Este firesc, între ei este o diferență semnificativă de 13 ani. O sursă a declarat pentru PageSix: „Pete are 28 de ani, iar Kim are 41 de ani – ei sunt doar în locuri foarte diferite în acest moment. Pete este total spontan și impulsiv și dorește ca ea să zboare la New York sau oriunde se află el la un moment dat. Dar Kim are patru copii și nu este atât de ușor. Trebuie să se concentreze asupra copiilor.”

kim kardashian si pete davidson

Un alt apropiat al lui Kim a mărturisit că ”deși se iubesc nespus, distanța și programele foarte diferite și solicitante au făcut să fie cu adevărat dificilă menținerea unei relații”.

Fanii l-au luat pe Pete în derâdere că și-a făcut tatuaje în onoarea lui Kim și a familiei sale cu câteva săptămâni înainte de despărțire.

Cel mai câștigat pare deocamdată Kanye West, cu care Kim are 4 copii și care este decis să recâștige iubirea și respectul fostei sale soții.

kim kardashian iulie 2022 jpg

Între timp, Kim conduce o afacere de mega succes și arată mai bine ca niciodată. Diva a slăbit enorm și și-a scăzut considerabil procentul de grăsime din organism, fapt de care este foarte mândră, așa cum a povestit într-un material video, online.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Depp și avocata lui
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg