Kim Kardashian, în stare de orice pentru o talie de viespe. Ce a făcut să arate aşa?

21 iulie, 2016
366BE1A400000578 3697921 image a 66 1468954033384 jpeg

Starleta e în stare şi să-şi scoată coastele pentru a avea o talie minusculă, la polul opus faţă de şoldurile imense. Asta, dacă nu a şi făcut-o deja, cine ştie... căci este chinuitor şi chiar dureros şi pentru noi, privitorii, dar pentru ea, mai ales, să umble toată ziua cu corsete extreme.

În clipul lui Fergie, alături de ea şi de Chrissy Teigen

Recent, Kim Kardashian-West a fost acuzată că a avut corpul retuşat digital în videoclipul lui Fergie, Milf$, aşa că a oferit internauţilor şansa de-a vedea că formele sale (în mare parte) sunt conforme cu realitatea şi că da, este posibil aşa ceva. Starleta de 35 de ani a publicat imagini din culisele filmărilor cu ea purtând acel corset de latex, iar puse alături de imaginile aşa-zis retuşate observăm doar mici retuşuri – la braţe, la faţă, dar nu la talie şi la şolduri. Aşadar, vă vine să credeţi sau nu, e pe bune!

image

În video, apare şi într-o pereche de pantaloni scurţi albaştri care par din altă lume pe corpul brunetei Kardashian. Nu de alta, dar corpul ei nu pare deloc natural şi relaxat, ci strâns şi arătând clar că şi-a modificat chirurgical şoldurile (injecţii cu grăsime) astfel încât să aibă silueta aceea de clepsidră  - deloc naturală...  Imaginea mai degrabă stârneşte reticenţă şi neplăcere decât admiraţie – cel puţin pentru cei care nu visează cai verzi pe pereţi – căci formele lui Kim sunt prea încorsetate şi exagerate.

image

Bine, toate surorile Kardashian folosesc corsetul pentru ca depozitele de grăsime să coboare pe fese şi şolduri, pentru a subţia talia, dar Kim a atins apogeul.

Căci mama lui North şi-al lui Saint West e celebră pentru eforturile şi nebuniile pe care le încearcă, disperată să aibă o talie de model indiferent de problemele pe care le pot ridica ele, de dragul de-a ajunge la o greutate imposibilă. Şi chiar a depăşit limita atunci când a fost surprinsă de paparazzi într-o ţinută neagră, dar prinsă în talie cu un corset extrem de strâns, care parcă îi presează coastele şi organele interne.

Kim Kardashian cu corsetul pe post de outfit

O apariţie nouă care arată că starleta Kardashian e din ce în ce mai obsedată să ajungă la un ideal feminin care, din păcate, naşte din ce în ce mai multă falsitate şi prostie.



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg