Kim Kardashian iubește din nou, ce spune despre noul bărbat din viața sa: ”E ce trebuie!”

8 iunie, 2023

Viața zbuciumată a frumoasei Kim Kardashian dă semne că se liniștește. După mariajul tensionat cu Kanye West și o relație de revenire cu tinerelul Pete Davidson, vedeta și-a găsit, în sfârșit, un partener compatibil.

Kim Kardashian  jpg

Avem de-a face în 2023 cu o altfel de Kim Kardashian, mult mai matură și asumată. Viața brunetei a căpătat valențe nebănuite, căci dintr-o starletă americană, a ajuns o mare femeie de afaceri și avocat. Parcursul nu i-a fost ușor, însă a învățat multe din greutățile mai ales sentimentale.

Kim Kardashian, Profimedia (2) jpg

Kanye West i-a fost o școală dură, însă alături de el a devenit mamă de patru ori. Confesiunile vedetei vin tot într-un episod de reality-show, asemănător celui în care s-a lansat, ”Keeping up with the Kardashians”.

Aparent, diva vrea să-l țină ascuns pe bărbatul de care s-a îndrăgostit, cel puțin o perioadă. Ea i-a făcut enigmaticele confesiuni fostului său cumnat, Scott Disick. Fondatoarea SKIMS, o prolifică femeie de afaceri acum, a vorbit despre temerile sale cu cel care a fost căsătorit cu sora sa, Kourtney Kardashian. Kim Kardashian a mărturisit că acest nou bărbat din viața ei i-a redat speranța, doar că alege să se furișeze alături de el și să-și țină relația amoroasă departe de ochii lumii, cel puțin o perioadă.

Cea mai cunoscută dintre surorile Kardashian a vorbit despre cât de greu este să-ți faci o relație adecvată, când ești mereu sub lupa presei. Că preferă să îl țină ascuns, întrucât oamenii se grăbesc mareu cu concluziile. Dacă ești celebru și începi să te vezi cu cineva, nu ai parte de perioada de tatonări, presa te și conduce la altar, iar dacă te desparți, te simți prost că ai rulat relația prea repede. Drept urmare, Kim Kardashian alege deocamdată discreția, ba chiar i-a dat o poreclă noului iubit, pentru a putea vorbi despre el mai degajat. În discuția cu Disick, l-au numit ”Fred”.

Kim Kardashian, Profimedia (1) jpg

Cum l-a cunoscut pe ”Fred”? Ei bine, prietenele i-au aranjat întâlnirea într-un club din New York, unde ieșea în secret și cu Pete Davidson.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg
Denis Motans PNG
Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png
Mariah Carey, Getty (4) jpg
Romanita Iovan, sexy la 59 de ani   Instagram (10) jpg
Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg
Naomi Campbell si Mohammed Al Turki   profimedia 0806267536 jpg