Kim Kardashian joacă alături de Sandra Bullock, Rihanna şi Cate Blanchett? Uite cum a filmat!

7 martie, 2017
Stars On The Set Of 'Ocean's Eight' In Los Angeles jpeg

”Ocean`s Eight” se anunţă a fi o producţie spectaculoasă! În distribuţia acestui film, care va fi lansat în 2018, vor juca actriţe precum Sandra Bullock, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Sarah Paulson, Cate Blanchett, dar şi vedete precum Heidi Klum, Rihanna şi... Kim Kardashian.

Kim joacă în ”Ocean`s Eight”

Da, Kim va avea ocazia să fie pe micile ecrane alături de marile actriţe, în acest film, al cărui scenariu este încă necunoscut! Ba mai mult, şi surorile Kendall şi Kylie Jenner au primit un rol în această peliculă.

În fine, cert e că starleta deja a început filmările, căci paparazzi au surprins-o pe platourile de filmare ale peliculei. Îmbrăcată într-o rochie lungă, transparentă, semnată de casa de modă Givenchy, Kim a fost surprinsă în timp ce stătea de vorbă cu regizorul filmului, Gary Ross, ascultând, atentă, indicaţiile scenice.

Nu ştim încă ce rol va juca

Trebuie să recunoaştem că suntem foarte intrigaţi de această peliculă şi de rolurile pe care le vor juca aceste vedete în ea. Totuşi, cum scenariu este încă necunoscut, nu ne rămâne decât să aşteptăm să vedem ce se va întâmpla.

Şi Heidi a primit un rol în ”Ocean`s Eight”

Ele sunt unele dintre personajele principale din ”Ocean`s Eight”

Amintim că nu e primul film în care apare Kim Kardashian. Starleta a mai jucat în „Zoolander 2 ” (2016), ”Deep in the Valley” (2009), ”Temptation: Confessions of a marriage counselor” (2013), ”Dezastre şi alte catastrofe” (2008), ”CSI: NY” (2009). Ba mai mult, Kim a şi câştigat un trofeu pentru prestaţia ei ca actriţă din ”Temptation”. A fost, desigur, vorba de un trofeu Zmeura de Aur, pentru cea mai ”slabă interpretare a unei actriţe în rol secundar”.

foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg