Kim Kardashian nu mai este dorită pe stadioane, deși a mers cu copiii: ”Ne poartă ghinion”

21 martie, 2023
Kim K (1) jpg

Sunt puține lucrurile pe care le-ar refuza copiilor săi. Dat fiind faptul că unul din fiii săi este pasionat de fotbal, diva a început să-l ducă pe stadioane. Inclusiv la meciul lui Paris Germain, pentru a-l vedea de aproape pe Lionel Messi.

Kim Kardashian face totul pentru a-și vedea copiii fericiți. Vedeta de reality-show și-a dorit ca fiul ei, Saint, în vârstă de 9 ani, să se distreze cât mai bine în timpul meciului Paris Saint-Germain contra Stade Rennais de la Parc des Princes.

Duo-ul mamă-fiu a petrecut timp de calitate în weekend, iar momentul culminant al zilei a avut loc chiar pe stadion. Lui Saint i s-a alăturat un grup de prieteni, care încercau să-i atragă atenția lui Lionel Messi, făcându-i semne din tribună.

Nu mică le-a fost mirarea când Lionel Messi a avut el însuși o reacție. Celebrul fotbalist a remarcat grupul de puștani și le-a făcut o bucurie: le-a făcut și el cu mâna lor. Aceștia au devenit brusc super încântați de moment.

Din păcate, meciul n-a fost un succes pentru PSG, care a pierdut cu 2 – 0, însă puștii au mai avut parte de o surpriză. După meci l-au întâlnit pe  Kylian Mbappé și apoi pe Neymar, de data aceasta via FaceTime.

Kim Kardashian continuă seria bucuriilor pentru Saint, mai ales după ce au fost săptămâna trecută și în Dubai, să viziteze stadionul lui Arsenal Emirates.

După răspunsul adorabil al lui Messi, Kim Kardashian a postat momentul pe Stories, însă internauții au început să comenteze cum că diva le-ar purta ghinion jucătorilor, atunci când apare. Mulți au sfătuit-o să nu mai vină pe stadioane. ”Nu a fost ea și la Arsenal? E clar, poartă ghinion.” ”Eu cred că Kim Kardashian este de vină pentru eșecul PSG”, a mai scris cineva.

Ar fi o idee să-l lase pe Saint și în compania tatălui său, poate ar reveni norocul pe aleea preferaților lor? Cu siguranță este doar o coincidență.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG