Kim Kardashian nu mai este dorită pe stadioane, deși a mers cu copiii: ”Ne poartă ghinion”

21 martie, 2023
Kim K (1) jpg

Sunt puține lucrurile pe care le-ar refuza copiilor săi. Dat fiind faptul că unul din fiii săi este pasionat de fotbal, diva a început să-l ducă pe stadioane. Inclusiv la meciul lui Paris Germain, pentru a-l vedea de aproape pe Lionel Messi.

Kim Kardashian face totul pentru a-și vedea copiii fericiți. Vedeta de reality-show și-a dorit ca fiul ei, Saint, în vârstă de 9 ani, să se distreze cât mai bine în timpul meciului Paris Saint-Germain contra Stade Rennais de la Parc des Princes.

Duo-ul mamă-fiu a petrecut timp de calitate în weekend, iar momentul culminant al zilei a avut loc chiar pe stadion. Lui Saint i s-a alăturat un grup de prieteni, care încercau să-i atragă atenția lui Lionel Messi, făcându-i semne din tribună.

Nu mică le-a fost mirarea când Lionel Messi a avut el însuși o reacție. Celebrul fotbalist a remarcat grupul de puștani și le-a făcut o bucurie: le-a făcut și el cu mâna lor. Aceștia au devenit brusc super încântați de moment.

Din păcate, meciul n-a fost un succes pentru PSG, care a pierdut cu 2 – 0, însă puștii au mai avut parte de o surpriză. După meci l-au întâlnit pe  Kylian Mbappé și apoi pe Neymar, de data aceasta via FaceTime.

Kim Kardashian continuă seria bucuriilor pentru Saint, mai ales după ce au fost săptămâna trecută și în Dubai, să viziteze stadionul lui Arsenal Emirates.

După răspunsul adorabil al lui Messi, Kim Kardashian a postat momentul pe Stories, însă internauții au început să comenteze cum că diva le-ar purta ghinion jucătorilor, atunci când apare. Mulți au sfătuit-o să nu mai vină pe stadioane. ”Nu a fost ea și la Arsenal? E clar, poartă ghinion.” ”Eu cred că Kim Kardashian este de vină pentru eșecul PSG”, a mai scris cineva.

Ar fi o idee să-l lase pe Saint și în compania tatălui său, poate ar reveni norocul pe aleea preferaților lor? Cu siguranță este doar o coincidență.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg