Kim Kardashian nu se oprește din slăbit. Vedeta este aproape de nerecunoscut, și-a pierdut formele voluptoase

3 august, 2022
Kim Kardashian (8) jpg

În ultimul an, Kim a trecut prin schimbări uriașe. Însă odată cu controversata apariție la Met Gala de la începutul lunii mai, antreprenoarea de succes și-a micșorat considerabil formele voluptoase.

În prezent, Kim este foarte slabă, posteriorul său proeminent este istorie, și tot de la seara Galei Met a rămas blondă.

Cea mai cunoscută dintre surorile Kardashian este foarte implicată în business-ul său care merge incredibil de bine, este fondatoarea SKIMS, un brand de lenjerie intimă modelatoare, dar vinde și costume de baie.

Cam toate surorile Kardashian s-au îndreptat înspre afaceri profitabile, fiind avantajate de celebritatea de care se bucură.

La începutul lunii mai, Kim a stârnit uimire după ce a decis să apară îmbrăcată în rochia lui Marilyn Monroe. Contrar părerilor tuturor că diva anilor 60 era rotunjoară, ei bine Kardashian și-a dat seama că nu va intra în rochie dacă nu va începe o dietă drastică.

Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg

Și a făcut-o. La vremea respectivă, a anunțat că a slăbit 7 kilograme pentru a reuși să îmbrace rochia, chiar și așa, sunt voci care spun că nu a putut să tragă fermoarul, motiv pentru care și-a ținut o haină albă la spate în permanență. Ulterior, specialiștii au constatat că rochia a suferit daune și că în zona fermoarului materialul era vizibil rărit, mai ales că piesa vestimentară are 60 de ani.

Kim a mărturisit atunci fanilor ce dietă a ținut: low carb. Vedeta a renunțat complet la zaharuri, a consumat doar proteine și legume. Salate și carne, pește, ouă, brânzeturi degresate. Fără carbohidrați! În plus, a mers pe bandă cu o centură termică, care favorizează transpirația în zona taliei.

Se pare că diva a fost cucerită de această dietă și este foarte posibil s-o fi integrat-o ca stil de viață, căci Kim slăbește pe zi ce trece și este aproape de nerecunoscut. Iată cele mai recente fotografii postate de ea:

În plus, faptul că muncește mult și iubește intens pot fi încă două motive pe care le putem enumera ca factori ce o țin în formă.

Foto: Profimedia și InstagramRecente pe Ok! Magazine

iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg