Kim Kardashian nu se oprește din slăbit. Vedeta este aproape de nerecunoscut, și-a pierdut formele voluptoase

3 august, 2022
Kim Kardashian (8) jpg

În ultimul an, Kim a trecut prin schimbări uriașe. Însă odată cu controversata apariție la Met Gala de la începutul lunii mai, antreprenoarea de succes și-a micșorat considerabil formele voluptoase.

În prezent, Kim este foarte slabă, posteriorul său proeminent este istorie, și tot de la seara Galei Met a rămas blondă.

Cea mai cunoscută dintre surorile Kardashian este foarte implicată în business-ul său care merge incredibil de bine, este fondatoarea SKIMS, un brand de lenjerie intimă modelatoare, dar vinde și costume de baie.

Cam toate surorile Kardashian s-au îndreptat înspre afaceri profitabile, fiind avantajate de celebritatea de care se bucură.

La începutul lunii mai, Kim a stârnit uimire după ce a decis să apară îmbrăcată în rochia lui Marilyn Monroe. Contrar părerilor tuturor că diva anilor 60 era rotunjoară, ei bine Kardashian și-a dat seama că nu va intra în rochie dacă nu va începe o dietă drastică.

Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg

Și a făcut-o. La vremea respectivă, a anunțat că a slăbit 7 kilograme pentru a reuși să îmbrace rochia, chiar și așa, sunt voci care spun că nu a putut să tragă fermoarul, motiv pentru care și-a ținut o haină albă la spate în permanență. Ulterior, specialiștii au constatat că rochia a suferit daune și că în zona fermoarului materialul era vizibil rărit, mai ales că piesa vestimentară are 60 de ani.

Kim a mărturisit atunci fanilor ce dietă a ținut: low carb. Vedeta a renunțat complet la zaharuri, a consumat doar proteine și legume. Salate și carne, pește, ouă, brânzeturi degresate. Fără carbohidrați! În plus, a mers pe bandă cu o centură termică, care favorizează transpirația în zona taliei.

Se pare că diva a fost cucerită de această dietă și este foarte posibil s-o fi integrat-o ca stil de viață, căci Kim slăbește pe zi ce trece și este aproape de nerecunoscut. Iată cele mai recente fotografii postate de ea:

În plus, faptul că muncește mult și iubește intens pot fi încă două motive pe care le putem enumera ca factori ce o țin în formă.

Foto: Profimedia și Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg