Kim Kardashian, nud într-un pictorial de renume: încă două poze XXX

5 septembrie, 2014
article 2744235 210beb7c00000578 271 634x818 jpeg

Incendiar! ┼×ocant! Nemaiv─âzut? Ei, nu chiar, dar va ├«ncinge spiritele masculine. Starleta cu cel mai celebru fund love┼čte din nou. Tot cu posteriorul, complet nud, pentru aceea┼či publica┼úie de la care a primit titlul de Femeia Anului...

Incendiar! ┼×ocant! Nemaiv─âzut? Ei, nu chiar, dar ├«ntr-adev─âr. va ├«ncinge spiritele masculine. Starleta cu cel mai celebru fund la ora actual─â love┼čte din nou. Tot cu posteriorul, complet nud, pentru aceea┼či publica┼úie britanic─â de la care a primit titlul de Femeia Anului... trist, dar adev─ârat, iar acum, pictorialul ne impregneaz─â pe retin─â acelea┼či forme voluptuoase pentru care ┼či Kanye, so┼úul ei, are toat─â stima.

image

Bine├«n┼úeles, mama lui Nori, fiica pe care o are cu rapperul, a ┼úinut s─â se laude pe Instagram cu unele dintre pozele sale pentru ┼čedin┼úa foto, ├«n care nu s-a sim┼úit deloc jenat─â s─â dezbrace toate hainele. Noroc cu perechea aceea de stilettos, care ├«i mai acoper─â ru┼činea (de┼či ne-ndoim c─â o are)!

Chiar alalt─âieri, Kim a primit trofeul la gala GQ,

Nu e prima oar─â c├ónd Kim se las─â fotografiat─â ├«n ipostaze intime, sexuale sau nud. Vedeta de 33 de ani a pozat ┼či-n Playboy, dar ┼či ├«n alte reviste, fie cu Kanye, fie f─âr─â, complet goal─â sau cu aluzii sexuale. ┼×i nici rapperul nu pare s─â aib─â ceva ├«mpotriv─â, ba din contr─â.

image

Aici, într-un pictorial de anul trecut, pentru L'Officiel Hommes.

FOTO InstagramRecente pe Ok! Magazine

diana82 jpg
kel1 jpg
Alina Sorescu la mare jpg
Oana si Vlad 1 jpg
profimedia 0296947797 jpg
Bruce Willis și Emma Heming jpg
Bennifer în Georgia (5) jpg
patric17 jpg
Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley ╚Öi Jason Statham vacan╚Ť─â Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
M─âd─âlina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg