Kim Kardashian, păzită ca la Casa Albă

19 august, 2011

Nunta vedetei de reality show cu Kris Humphries, care va avea loc pe 20 august, se anunţă un eveniment de proporţii. Kim a fost extrem de generoasă cu bugetul şi extrem de atentă cu detaliile. Iar o nuntă care trebuie

Nunta vedetei de reality show cu Kris Humphries, care va avea loc pe 20 august, se anunţă un eveniment de proporţii. Kim a fost extrem de generoasă cu bugetul şi extrem de atentă cu detaliile. Iar o nuntă care trebuie să facă vâlvă are nevoie de măsuri de securitate la înălţime, nu-i aşa?

TMZ scrie că armata de oameni angajaţi de Kim pentru a asigura securitatea evenimentului tratează nunta ca şi cum s-a petrece la Casa Albă, întrucât bruneta a dat instrucţiuni clare ca nu cumva vreun individ neinvitat sau vreun paparazzo să-i strice petrecerea. Astfel, vedeta plăteşte mai multe patrule de bodyguarzi care să păzeazcă domeniul de la Montecito unde se va desfăşura petrecerea. În plus, va avea elicoptere care vor survola zona - iar festivităţile se vor petrece fie în reşedinţă, fie în corturi, pentru a evita obiectivele paparazzilor. Totul pentru ca imaginile de la nunta ei să nu apară pe undeva înainte de a fi transmise în reality sow-ul său, pentru audienţă maximă.

Foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg