Kim Kardashian s-a operat pentru a putea rămâne din nou însărcinată

5 aprilie, 2017
kim jpeg

Kim Kardashian vrea cu ardoare să devină mamă pentru a treia oară, însă medicii i-au spus că o nouă sarcină îi poate afecta grav sănătatea. Supusă unei intervenţii chirurgicale la uter, cu speranţa de a putea rămâne însărcinată din nou cu Kanye West, starleta a recunoscut  că se gândeşte din ce în ce mai mult la opţiunea de a apela la o mamă surogat, în condiţiile în care ea se află momentan în imposibilitatea de a mai da naştere vreunui prunc.

Kim vrea un alt copil cu Kanye West.

În cel mai recent episod al show-ului TV "Keeping Up With the Kardashians", starul în vârstă de 36 de ani a mers la doctori pentru a-şi face o intervenţie chirurgicală de reparare a uterului fisurat. Mamă a doi copii, Noth West, 3 ani, şi Saint West, 1 ani, Kim a fost devastată de vestea că nu este sigur ca ea să rămână însărcinată cu cel de-al treilea copil, mai ales după complicaţiile de la naşterea mezinului Saint, de acum un an. „Kanye a fost foarte stresat cu privire la operaţie şi acum este bucuros că totul s-a terminat şi că eu sunt bine,“ le-a spus Kim surorilor Kourtney şi Khloe Kardashian în episodul difuzat duminică seara. „El şi-ar dori să avem mai mulţi copii, aşa că eu şi Kanye ne gândim la alte opţiuni pentru a ne îndeplini visul şi o să vedem la ce concluzie ajungem.“

Starleta s-a operat pentru a-şi reface uterul fisurat.

Cât despre folosirea unei mame surogat, Kim a spus: "Mă gândesc la asta şi aş vrea să încerc. Dupa ce am vorbit cu Kanye, cred că am ştiut dintotdeauna că o mamă surogat poate fi o opţiune, dar nu credeam că era una foarte realistă." Înainte de a merge la clinică, Kim a petrecut timpul acasă cu fiica ei Noth, vorbind despre un nou beleluş în familia Kardashian. „Am vorbit cu Kanye mereu despre faptul că vrem mai mulţi copii, dar, după experienţa din Paris, necesitatea de a ne mări familia este acum şi mai mare“, a spus ea în faţa camerele de luat vederi. "Să stau acasă multe luni cu copiii a fost o experienţă atât de frumoasă, încât mi-ar plăcea să-mi extind familia. Dacă pentru vreun motiv o să părăsesc acest pământ mai devreme decât mi-aş fi imaginat, vreau ca micuţii mei să se sprijine reciproc."

Recuperarea este una de lungă durată.

După operaţie, diva a declarat în faţa camerelor că au existat complicaţii cu vezica, astfel încât a fost nevoită să poarte un recipient care să o ajute să urineze, deoarece nu putea face acest lucru de una singură. „Este foarte dureros şi frustrant. M-am operat, iar medicii nu ştiu în cât timp mă voi recupera, aşa că trebuie să am răbdare. Am dureri, dar, dacă operaţia a reuşit şi pot rămâne însărcinată din nou, atunci tot chinul a fost cu folos.", a adăugat ea.

Foto: Captură E!Entertainment - Keeping Up With the KardashiansRecente pe Ok! Magazine

Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
oana roma 8 fb jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE