Kim Kardashian şi-a pozat copiii dezbrăcaţi şi a distribuit imaginea pe Internet. Fanii au criticat-o dur

24 mai, 2018
kim kardashian 4 png

Am văzut-o în toate ipostazele posibile, de la fotografii sexy în costum de baie, topless ori nud, dar Kim Kardashian a mers acum mult prea departe. Recent, diva a distribuit pe Instagram o fotografie cu North şi Saint, în cadă, dezbrăcaţi, ceea ce nu a fost pe placul fanilor.

image

Kim s-a axat destul de mult pe creşterea copiilor săi, mai ales după venirea pe lume a micuţei Chicago, copil născut cu ajutorul unei mame surogat, ba mai mult, ieri şi-a dus fiica cea mare şi fiul la Disneyland în Anaheim, California.

image

Îşi fotografiază odraslele în cele mai drăguţe momente din viaţa lor, Saint ţinând-o în braţe pe Chicago, ea împreună cu cei trei copii, ori fotografii cu fashionista North, însă fotografia cu cei doi fraţi în cadă a aprins spiritele. Criticile au curs pe reţelele de socializare chiar dacă internauţii au apreciat faptul că North şi Saint sunt nişte simpatici.

image

"Îmi place de tine, Kim, dar asta este prea mult. Ştii că te critică pentru tot ceea ce faci, aşa că asta nu este cea mai bună decizie a ta", " Nu te-ai gândit că această fotografie îi va face fericiţi pe pedofili?", " Au 4, respectiv 2 ani. Dacă vrei să le faci baie, este bine, dar ăsta ar fi un moment intim, privat. Trebuie să te gândeşti pentru o clipă. Dacă mama ta şi-ar face o fotografie în timp ce te speli pentru a o împărtăşi cu întreaga lume, cum te-ai simţi? North este cu siguranţă suficient de mare pentru a înţelege ce este bine şi ce este rău", " Sunt oameni bolnavi mintal în această lume. Pagina sa nu este privată şi nu poate fi văzută doar de femei. Are mai mult de 100 de milioane de urmăritori din întreaga lume. Pedofilii pot salva cu uşurinţă această fotografie pentru plăcerea lor personală. Copiii depind de părinţii lor pentru a fi protejaţi de toate aceste lucruri. De aceea, părinţii ar trebui să se oprească din a-i expune în fotografii intime pe internet. Asta ar trebui să ştie ei mai bine!", au fost doar câteva dintre comentariile acide ale prietenilor virtuali.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg