Kim Kardashian şi Kanye West, în proces cu cofondatorul YouTube!

19 martie, 2014
chad hurley wenn2804346 jpeg

Asta mai lipsea: faimosul cuplu în duel cu Chad Hurley. Un proces în urma căruia, cum altfel?!, Kim şi Kanye ar putea câştiga milioane de dolari. Află aici motivul procesului

Asta mai lipsea: faimosul cuplu în duel cu Chad Hurley, cofondatorul site-ului gigant. Un proces în urma căruia, cum altfel?!, Kim şi Kanye ar putea câştiga milioane de dolari.

Mai ţineţi minte spectaculoasa cerere în căsătorie a lui Kanye, menită să fie un show? Un show, da, dar Kanye îşi dăduse permisiunea ca momentul lui de aur de pe stadionul de fotbal să fie filmat doar în eventualitatea în care va fi difuzat de canalul E!Online, care transmite, de altfel, şi reality show-ul lui Kim Kardashian.

Or domnul Chad Hurley (foto stânga) i-a stricat momentul, fiindcă a postat filmuleţul pe un alt site fondat de el, axat pe video-sharing, MixBit. Chad a cerut sistarea procesului, invocând libertatea de exprimare, garantată de Constituţie, dar un judecător american a respins ieri solicitarea lui, ceea ce înseamnă că acţiunea în justiţie a cuplului West-Kardashian poate merge înainte. Şi va merge - cea dintâi confruntare având loc pe 17 noiembrie. Chad se mai apără spunând că n-a ştiut la momentul respectiv că nu are voie să posteze filmuleţul. Presa americană comentează cu nesaţ conflictul, estimând că Chad s-ar putea să fie obligat de justiţie să verse în conturile celor doi câteva milioane bune de dolari. Nu că n-ar avea de unde - să ne amintitm că Google a cumpărat YouTube cu 1,6 miliarde de dolari. Dar să ne amintim, în egală măsură, ce ironică e viaţa: Kim s-a lansat tot în urma scurgerii, chipurile, a unui filmuleţ... Iar acela era unul XXX, nicidecum o filmare atât de decentă precum cererea în căsătorie a lui West. Aceea a fost, însă, o scurgere pe net manevrată. Una care i-a adus mulţi bani. Acum a fost o postare... fără acordul ei. Deci cu atât mai mult trebuie să-i aducă bani, nu?

image


Recente pe Ok! Magazine

Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg