Kim Kardashian şi Kanye West se ceartă non-stop! Vezi motivul halucinant!

25 noiembrie, 2014

Probleme în paradis! După luni de miere, în care Kim Kardashian şi Kanye West păreau unul dintre cele mai îndrăgostite cupluri celebre, iată că deja apar primele semne de neînţelegere între cei doi.

Probleme în paradis! După luni de miere, în care Kim Kardashian şi Kanye West păreau unul dintre cele mai îndrăgostite cupluri celebre, iată că deja apar primele semne de neînţelegere între cei doi.

La şase luni de la nuntă, relaţia dintre cei doi pare mai instabilă ca niciodată. Potrivit unei surse, cei doi se ceartă non-stop în legătură cu averea pe care au clădit-o împreună. Se pare că starleta îi reproşează soţului său că relaţia lor este mai degrabă una de afaceri, decât una de iubire. Kim îşi doreşte mai multă intimitate şi viaţă de familie cu Kanye, pe când rapperul tot aduce în discuţie probleme referitoare la afacerile pe care le conduc împreună.

Cu toate acestea, "nu-i nimic ciudat la faptul că se ceartă în această chestiune, având în vedere că relaţia dintre doi a fost clădită mai mult pe ideea unei afaceri decât pe iubire şi plăcere", spune aceeaşi sursă citată de o publicaţie americană.

“Când s-au căsătorit s-au înţeles să ia o pauză de la a vorbi despre afaceri tot timpul, dar asta nu s-a întâmplat. Şi Kim se simte oribil. Nu e o căsnicie fericită precum ar trebui să fie.”, declară un apropiat al cuplului.

Cei doi au început o relaţie în aprilie 2012, pe când starleta era căsătorită cu Kris Humphries. La începutul anului 2013, Kanye West şi Kim Kardashian au anunţat că vor fi părinţii unei fetiţe.Recente pe Ok! Magazine

MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG