Kim şi Kanye şi-au angajat mamă surogat. Cu cât va fi plătită femeia şi care sunt condiţiile cuplului!

21 iunie, 2017
kim kanyee png

A spus de multe ori că vrea să aibă o familie mare şi chiar s-a chinuit să-l aducă pe lume pe cel de-al doilea copil, pe Saint West. Era pregătită să rămână din nou însărcinată, însă medicii nu i-au dat undă verde. Nu i-au garantat că o să rămână din nou însărcinată, ba mai mult, au avertizat-o că o a treia sarcină ar fi periculoasă pentru sănătatea sa.

Au decis să apeleze la o mamă surogat.

Prin luna aprilie era supusă unei intervenţii chirurgicale la uter, cu speranţa de a putea deveni din nou mamă biologică, însă a recunoscut că se gândeşte din ce în ce mai mult la eventualitatea de a apela la o mamă surogat, având în vedere imposibilitatea sa de a mai da naştere unui prunc. A avut uterul fisurat şi chiar dacă s-a operat, complicaţiile după naşterea micuţului Saint nu îi permit să mai poarte un copil. Chiar în timpul filmărilor pentru "Keeping Up With The Kardashian" le-a mărturisit surorilor că se gândeşte la o altă opţiune pentru a avea încă un copil şi nu este vorba de adopţie: "Ne-am fi dorit mai mulţi copii, aşa că eu şi Kanye ne gândim la alte opţiuni pentru a ne îndeplini visul şi o să vedem la ce concluzie ajungem.“ Cât despre folosirea unei mame surogat, Kim a spus: „Mă gândesc la asta şi aş vrea să încerc. Dupa ce am vorbit cu Kanye, cred că am ştiut dintotdeauna că o mamă surogat poate fi o opţiune, dar nu credeam că era una foarte realistă.” 

Au doi copii, însă îşi doresc să devină părinţi pentru a treia oară.

Şi în cele din urmă au ajuns la o concluzie. Kim şi Kanye West au apelat la o mamă surogat pentru a da naştere celui de-al treilea copil al cuplului. Conform TMZ, toată afacerea îi va costa pe cei doi 114.850 de dolari, o sumă modică dacă ne gândim la visul de a avea încă un copil, raportat la averea starurilor.  Se crede că cei doi au folosit o agenţie pentru a lua legătura cu o potenţială mamă surogat, femeie căreia îi vor plăti 4.500 de dolari lunar timp de 10 luni. 45.000 de dolari pentur un copil, însă agenţia de recrutare va primi şi mai mult, mai exact 68.850 de dolari. 

Tot cei de la TMZ, dacă din această sarcină va rezulta mai mult de un copil, atunci mama purtătoare va primi o sumă suplimentară de 5.000 de dolari pentru fiecare copil în plus ( 5.000 de dolari în plus pentru gemeni, 10.000 de dolari în plus pentru tripleţi). De asemenea, dacă mama surogat îşi va pierde organele reproductive în timpul sarcinii, va fi plătită cu 4.000 de dolari.

După naşterea lui Saint a avut probleme medicale.

Şi încă nu ştiţi condiţiile impuse de Kim şi de Kanye West pentru viitoare mamă purtătoare a copilului lor. Pentru că este o investiţie serioas, pretenţiile se ridică la nivelul sumelor plătite. Mama surogat este obligată să nu fumeze, să nu bea şi să nu ia medicamente în timpul sarcinii. Ea va fi de acord să nu facă sex în săptămânile de după implantarea embrionului, inclusiv să întretupă orice act sexual înainte cu 3 săptămâni de inseminare. Şi dacă aceste condiţii vi se par normale, încă nu ştiţi tot, căci unele pretenţii sunt de-a dreptul absurde.  Femeia care le va purta copilul nu va avea voie să stea în căzi cu hidromasaj sau saune, nu trebuie să  manevreme sau să facă curat în cuşca pisicii, să nu se vopsească, să nu bea mai mult de o cafea pe zi şi să nu mănânce peşte crud. Conform acrodului,  Kim şi Kanye "îşi asumă responsabilităţile legale şi parentale pentru acest copil, indiferent dacă ar avea anomalii congenitale sau alte malformaţii."

Foto: Arhiva OKRecente pe Ok! Magazine

Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg